Werkorders & ticketing

Centix biedt met de Werkorders & ticketing modules werkorder beheersoftware aan waarmee de reparatie- en onderhoudsstromen in de gehele organisatie kunnen worden bijgehouden. Daarnaast is het ook mogelijk om Centix als ‘Ticket’ systeem te gebruiken. Door deze combinatie kunt u uw (service) organisatie optimaal organiseren. Met de vele uitbreidingsmogelijkheden is de workflowmodule van relatief eenvoudige processen tot aansturing van multi-workshop en complexe service organisaties.

Op deze pagina vindt u de volgende modules:

Gereedschapbeheer software

Werkorders & ticketing

Centix biedt werkorderbeheersoftware aan waarmee de reparatie- en onderhoudsstromen in de gehele organisatie kunnen worden bijgehouden. Daarnaast is het ook mogelijk om Centix als ‘Ticket’ systeem te gebruiken. Door deze combinatie kunt u uw service organisatie optimaal organiseren. Met de vele uitbreidingsmogelijkheden is de workflowmodule van relatief eenvoudige processen tot aansturing van multi-workshop en complexe service organisaties.

Op deze pagina vindt u de volgende modules:

Gereedschapbeheer software

Workflowmanagement

C4-CON-04-00

De workflowmanagement is de basis van deze module range. Het biedt uitgebreide mogelijkheden van het al dan niet repeterend aanmaken van workflowitems. Doormiddel van de uitgebreide coderingsmogelijkheden, het registreren van communicatie zoals email kunt u zowel de interne- als externe belanghebbenden perfect en effectief aansturen en op de hoogte houden.

Contracten

C4-CON-04-01

Met de contractenmodule van Centix breid u uw service organisatie uit met een service abonnement. In het contract wordt opgenomen welke assets binnen het contract vallen en wat voor soort onderhoud e/o verstoringen. De contracten zijn op diverse manieren te factureren binnen Centix of met partner koppelingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een contracttype aan te maken waarbij de uren binnen het contract vallen (en dus niet gefactureerd worden) en de verbruiksmaterialen met een korting gefactureerd worden.

Planbord & werkbonnen

C4-CON-04-04

Planning

Efficiënt en papierloos plannen? Centix heeft een planning voor zowel personeel als materieel. De planning biedt daarnaast een overzicht van beschikbaarheid en verlof. Geen onoverzichtelijke Excel bestanden, met de planbord inclusief werkbonnenmodule is de planning altijd en overal beschikbaar. Voor de planners in Centix Online en voor de in de monteurs en inspecteurs in de Werkbonnen App.


Efficiënt plannen

Wanneer er meerdere items op de planning worden gesleept worden deze gebundeld in één werkbon. Zo blijft het voor de monteur en de planner overzichtelijk. De grootte van de werkbon wordt berekend aan de hand van voorcalculatie, transporttijden en werktijden. Veranderd de planning? Geen probleem! Versleep vervolgens de werkbon naar een andere medewerker en de planning wordt zowel op het planbord als in de app automatisch bijgewerkt.

Realisatie van uren & materialen

C4-CON-04-05

Deze module geeft de mogelijkheid om uren en materialen te registreren in de Workflow module en eventueel in de werkbonnen en de werkbon App, mits de module planbord & werkbonnen actief is. Aangenomen dat zowel de urenregistratie als de productenmodules aan moeten staan om deze module actief te krijgen.

Urenregistratie

C4-CON-09-00

Zicht op de gemaakte uren krijg je met de Centix urenregistratie module. Maak uursoorten, werkroosters aan en krijg volledig inzicht in hoeveel uren je besteed hebt. Op een efficiënte manier kunt u controleren of de productiviteit van uw medewerkers en afdelingen binnen de doelstellingen vallen.

Werkbare dagen & tijden

C4-CON-09-01

Met deze module maakt u werkbare dagenschema’s en werktijdenschema’s aan. De module is ondersteunend bij verhuurorders en de workflowmodules, waaronder het planbord. Voor de verhuurmodule is het van belang om vast te leggen welke dagen de huurprijs berekend moet worden. Op feestdagen en weekenden worden doorgaans geen huurprijzen doorberekend. Bij de workflowmodules is het belangrijk voor de planning om te weten of een dag werkbaar is maar ook wat de pauzes op een dag zijn.

 

Werkbare dagenschema

Er kan aangegeven worden welke dagen in de week werkbaar zijn. Ook is het mogelijk om datums op te geven van niet werkbare dagen. Hierin wordt verschil gemaakt tussen datums die voor elk jaar niet werkbaar zijn zoals 1 januari en datums die ‘eenmalig’ niet werkbaar zijn.

 

Werktijden

Er is een mogelijkheid om werktijdenschema’s aan te maken met de begin-, pauze en eindtijd.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.