Webinar Ordermodule deel 2

Webinar Ordermodule - deel 2

Na het succesvolle eerste Webinar van de Ordermodule is het nu tijd voor het vervolg. Op vrijdag 5 november om 13:15 uur organiseren wij een Webinar om klanten welke in bezit zijn van de Ordermodule bij te praten over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de retouren en de winkelwagen. Zien wij u dan? 

Heeft u de eerste Webinar van de Ordermodule gemist en wilt u deze graag terugzien? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de Webinar kunt terugkijken op een moment dat het u uitkomt en wij sturen u de juiste documentatie toe.

Wilt u de Webinar bijwonen? Schrijf u dan hieronder in.

Wat is de Ordermodule?

De ordermodule is een onderdeel van de inkoop, verkoop en verhuurmodule. Met deze module kunt u facturen, offertes en orderstromen beheren voor zowel verkoop- als verhuurproducten.

Voor verschillende gebruikersgroepen zijn er specifieke functies zoals een webshop en een uitgebreide orderinvoer voor backoffice medewerkers.

Met Centix heeft u altijd perfect overzicht in uw orderstromen en met de Logistics App kunt u op een efficiënte manier uw orders picken.

Centix Logistics app

Centix Logistics

De Logistics app maakt deel uit van de order module en wordt gebruikt door magazijn-, werf en transportmedewerkers. 

De app ondersteund orders aanmaken, order picking en retourneren. Daarnaast ondersteunt de App het inspecteren van materieel en gereedschap en het registreren van reparaties- of reinigingsacties.

Wilt u meer weten over de ordermodule?

Werkt u nog niet met de ordermodule en wilt u hier graag meer over weten? Plan dan snel een demonstratie in en zie wat de ordermodule voor uw organisatie kan betekenen!