Vacature software engineer

Ben je een programmeur met relevante werkervaring en lijkt het jou een echte uitdaging om bij Centix aan de slag te gaan als Software engineer C#? Kom dan ons team team versterken, waarbij er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als software engineer bij Centix ontwikkel je voor een uitdagende en veeleisende doelgroep. Onze klanten eisen ‘onder de motorkap’ complexe technologie maar met eenvoudige gebruikersinterfaces die intuïtief te gebruiken zijn. Je werkt in een team met specialisten waarbij er veel ruimte is voor je ontwikkeling.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het programmeren, documenteren en testen van nieuwe functionaliteit maar ook uit het aanbrengen van verbeteringen en correcties. De aangeleverde uitwerkingen bieden voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng.

Om het Centix pakket goed te leren kennen stellen we gebaseerd op je achtergrond een intern opleidingstraject vast. Na training en eventueel meelopen op andere afdelingen zal je geleidelijk aan gaan programmeren. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor uitgevoerd maar thuiswerken is ook mogelijk.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Solliciteren

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met onze HR!