Transportmiddelen onderhoud- en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van transportmiddelen heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar.

 

De onderhoud- en inspectieplannen voor transportmiddelen zijn beschikbaar en kunnen geïmporteerd worden in Centix. Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

 

Nieuwsgierig naar een inspectie voorbeeld? Vraag naar een van onze rapportage specialisten.

Valbeveiliging onderhoud en inspectie

Transportmiddelen onderhoud- en inspectieplannen

OI aanhangwagen

Het onderhouds- en inspectieplan voor een aanhangwagen bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een aanhangwagen. Het plan is onderverdeeld in opschriften, markering, alarmsignalen, staat van onderhoud, stabiliteit en breken/ bezwijken.

OI handpallettruck

Het onderhouds- en inspectieplan voor de handpallettruck (ook wel palletwagen en pompwagen genoemd) bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisatie jaarlijks uitgevoerd op een handpallettruck. Het plan bevat onder andere punten zoals opschriften, pictogrammen, bediening werkplek, staat van onderhoud, vloeistofsysteem en beproeving. 

OI heftafel

Het onderhouds- en inspectieplan voor de heftafel bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een heftafel. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals documenten, opschriften, staat van onderhoud, stabiliteit, breken en bezwijken en knellen.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

Overige onderhoud- en inspectieplannen