Digitale werkbonnen

Waarom zou je als servicemonteur nog een bon op papier invullen als dat tegenwoordig ook heel simpel met een digitale werkbon op de tablet of mobiele telefoon kan. Wat houdt dat in de praktijk nu in voor uw organisatie. Vanaf verschillende kanten kunnen er meldingen binnen komen. Registreer werkzaamheden, gewerkte uren en verbruikt materiaal met onze Centix planbordmodule inclusief werkbonnen. Maak een foto van de situatie met de Werkbonnen App en laat de opdrachtgever een handtekening zetten in de app. De module automatiseert uw bedrijfsprocessen. Laat Centix het werk voor u doen met deze module.

Werkbonnen in Centix

Detail

Wees duidelijk naar je klant en maak gebruik van de ‘vaste tijdafspraak’ en planblokken in de details van de werkbon. Gebruik ze in combinatie met de autoresponders zodat de klant automatisch een afspraakbevestiging toegestuurd krijgt. Centix kan zelfs met behulp van Google API de reistijd berekenen na het opgeven van het juiste transporttype!

Workflow

Voeg meerdere workflowitems toe aan de werkbon en hou het overzichtelijk voor de monteur en klant. Ook in de planning en in de app van de monteur komen deze in één werkbon te staan. Zo krijgt de monteur één werkbon per klant en hoeft de klant maar één keer te tekenen.

Uren

Voeg op elk niveau van de werkbon uren toe welke gesplitst kunnen worden in verschillende kostenplaatsen, projecten e.d. Komt de werkbon terug van de Werkbon App en is er een fout gemaakt: geen probleem, het is zo gecorrigeerd.
 

Producten

Voeg op elk niveau van de werkbon producten toe welke gesplitst kunnen worden in verschillende kostenplaatsen, projecten e.d. Als het een voorraadproduct betreft wordt de voorraad automatisch van het betreffende magazijn afgeboekt.

Personen

Is de klus te groot om alleen te kunnen doen? Voeg meerdere personen toe aan een werkbon en ga er met meerdere personen heen. Alleen de hoofdpersoon krijgt de werkbon waardoor de klant niet twee keer hoeft te tekenen.
 

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten? Graag neem ik u mee door de mogelijkheden die Centix u te bieden heeft in een productdemonstratie. Afhankelijk van uw wensen, praat ik u in een half uur tot anderhalf uur bij zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze softwareoplossing!

 

Bekijk meer workflowmanagement in Centix