Workflowmanagement met Centix

Centix heeft de workflowmanagement functionaliteiten modulair opgebouwd. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten zijn er verschillende modules beschikbaar. Zo zijn er aparte modules voor (service) meldingen, planbord met digitale werkbon, de contracten en de voorcalculatie- en realisatie van producten en uren. De werkbon app met de digitale werkbonnen zijn inbegrepen bij de planbord module.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze sales consultants!

Gereedschapbeheer software

Bekijk de functionaliteiten

Standaardiseer uw omgeving, geef structuur aan de organisatie en wees 100% in control met deze uitbreiding.

Werkbonnen

Registreer de werkzaamheden, gewerkte uren en verbruikt materiaal met de werkbonnen van Centix. Koppel losse meldingen en plan ze in!

Workflow

Beheers de processen in uw organisatie met de workflow module. Overzicht in alle aankomende (service) meldingen en werkzaamheden

Planbord

Het plannen voor zowel personeel als picklijsten. Gebruiksvriendelijk inplannen van werkbonnen op de juiste medewerker.

Werkbon App

Met de Werkbon App heeft uw buitendienst, zoals uw monteurs of inspecteurs, altijd en overal de digitale werkbonnen bij de hand. 

Bekijk ook andere modules

Algemene uitbreidingen

Naast Centix Online Basis biedt de algemene uitbreidingen modules aan zoals capaciteitsplanning, fiattering en meerdere  talenondersteuning.

Inkoop, verkoop & verhuur

De handelsmodule is toepasbaar voor zowel inkoop, verkoop- als verhuurproducten. Het gehele proces van factuur tot afwikkeling is beheersbaar in Centix.

Werkorders & ticketing

Met de werkorders en ticketing module wordt uw serviceorganisatie optimaal ingericht. Van werkplaats tot het plannen van monteurs en nog veel meer.