Projectbeheer in Centix

De projecten worden in Centix op diverse plekken gebruikt zoals in de workflow, werkbonnen, orders en locaties. De projecten maken deel uit van Centix Online Basis. Hierbij geldt dat voor de uren- en product registratie/ calculatie additionele modules nodig zijn.

Projecten in Centix

Detail

De stamkaart bevat de mogelijkheid om projecten te categoriseren, het statusverloop en de voortgang bij te houden. Maar ook aan te vinken of het doorbelast moet worden, start- en einddatum opgeven en welke administratie er geboekt wordt. Navigeer direct vanuit de sidebar aan de rechterkant eenvoudig naar andere Centix functionaliteiten zoals facturen, orders of workflow items

Bewakingscode

Om een nog beter inzicht te verkrijgen in de financiële voortgang van een project, wordt er op dit tabblad alle gerelateerde bewakingscodes toegevoegd. Deze dienen in Centix bekend te zijn en kunnen eventueel met een koppeling van uw eigen financieel- of branchepakket worden overgehaald. 

Uren realisatie- en calculatie

De urenregistratie kan rechtstreeks op het project zelf ingevoerd worden. Maar meestal geldt dat de uurregistratie via de Werkbon App en Workflow geboekt wordt op het project. Doordat ook de calculatie bijgehouden wordt beheert u optimaal het project en de bijbehorende kosten.

Producten

Ook de productregistratie kan rechtstreeks op het project worden ingevoerd. Hierbij geldt ook dat het verbruiksmaterialen als product via de Werkbon App en workflow geboekt wordt. Met de voorcalculatie kan het project optimaal beheerd worden.

Teams

Met het team geeft u aan wie in welke rol aan het project werkt. Belanghebbenden krijgen hierdoor bijvoorbeeld automatisch toegang tot het materieel welke op de projectlocaties liggen.

Documenten

Aan het project kunnen documenten worden toegevoegd zoals tekeningen, vergunningen, certificaten, rapporten of handleidingen.

Dashboard

Het dashboard geeft in hoofdlijnen informatie over het verloop van het project. Aantal orders per status, hoeveel factureren er per status zijn (verwerkt), de voortgang van workflow items én de algehele voortgang van het project. Verdieping nodig? Navigeer dan via de informatieknop en de sidebar aan de rechterkant voor meer informatie.

Bekijk onze aanvullende modules

Algemene uitbreidingen

Naast Centix Online Basis biedt de algemene uitbreidingen modules aan zoals capaciteitsplanning, fiattering en meerdere  talenondersteuning.

Inkoop, verkoop & verhuur

De handelsmodule is toepasbaar voor zowel inkoop, verkoop- als verhuurproducten. Het gehele proces van factuur tot afwikkeling is beheersbaar in Centix.

Werkorders & ticketing

Met de werkorders en ticketing module wordt uw serviceorganisatie optimaal ingericht. Van werkplaats tot het plannen van monteurs en nog veel meer.