Online klantportaal met Centix

Met de Centix Online klantportaal biedt u uw klant een stuk extra service en nemen uw administratieve werkzaamheden af. Uw klanten hebben binnen uw Centix portaal een eigen Online omgeving waar zij hun eigen middelen kunnen inzien. Zo hebben uw klanten altijd en overal toegang tot relevante informatie zoals de certificaten.  

Het klantportaal

Overzicht van alle middelen

In Centix registreert u alle te beheren middelen. U krijgt inzicht in alle middelen van elke klant. Uw klant ziet alleen zijn eigen middelen. Wanneer de middelen bijna verlopen zal er een geautomatiseerde mail naar u óf de klant gestuurd worden. Hierop voort kunt u vervolgens een afspraak inplannen. Nadat u de keuring heeft uitgevoerd heeft uw klant direct inzicht in de uitgevoerde inspecties en bijbehorende certificaten in het Centix portaal.

Certificaten altijd opvraagbaar

Een van de grootste voordelen van onderhoud en inspecties in Centix is de snelheid waarmee certificaten te genereren zijn. Centix heeft veel standaard onderhoud- en inspectieplannen en bijbehorende rapporten voor zowel visuele als elektrotechnische (NEN 3140) inspecties. Hiernaast staat een certificaat welke gegeneerd is met een standaard Centix inspectie van een ladder. Uiteraard een certificaat met uw eigen logo. In Centix kunt u zelf zoveel als nodig eigen onderhouds- en inspectie checklisten maken en rapporten aanpassen. Na inspectie zijn de certificaten direct opvraagbaar door de klant. Hierdoor hoeft u ook geen certificaten meer te mailen.

Storingsmelding of serviceverzoek indienen

Verbeter uw service organisatie met simpel te scannen QR- code formulieren. De formulieren zijn zelf in elkaar te slepen met content zoals de standaard Centix velden. Ook is het mogelijk zelf gedefinieerde velden te gebruiken wat het formulier uiterst flexibel maakt. Zo kunnen labels worden aangepast, per invoerveld bepaald worden in welke rol ze getoond worden en vertalingen worden toegevoegd.

De indiener scant eenvoudig de QR-code en vult het formulier in met de telefoon. De serviceformulierenposten’ hun informatie in de Workflow module zodat het serviceproces geïntegreerd opgestart kan worden. De indiener en beheerder krijgen eventueel per mail een bevestiging.

Verhoog uw service

Het Centix Online klantportaal biedt diverse mogelijkheden om uw klant tot in de punten te ontzorgen. 

Objectenoverzicht

In een overzicht een beeld van alle objecten weergegeven. Zelf aan te passen overzicht met gegevens over de objectstaat, geldigheidsdatum en volgende inspectiedatum.

Inzicht in certificaten

Geen PDF-certificaten meer mailen naar uw klant. Deze zijn direct opvraagbaar in het Centix Online portaal door uw klant. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar zo biedt u ook extra service naar de klant.

Storingsmelding of serviceverzoek

Indien er zich problemen voordoen met een specifiek object, dienen uw klanten snel en eenvoudig een service verzoek in. De formulieren van dit verzoek kunt u zelf samenstellen.

Geautomatiseerde mailing

Wanneer de objecten bijna verlopen is het mogelijk geautomatiseerd een mail naar u of uw klant te sturen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van nieuwe afspraken! 

Uitgebreide autorisatie

Centix biedt een uitgebreide rechtenstructuur om zo de gebruikers te beheren. Per klant of per functiegroep kunt u instellen wat zij mogen zien, en wat zij mogen uitvoeren. 

Eigen huisstijl

Uw eigen klantportaal van Centix, certificaten en rapporten krijgen uw eigen huisstijl en branding. Door het portaal door te linken vanuit uw bedrijfswebsite ziet dit er professioneel uit.  

Organisaties die al gebruik maken van Centix

Vergemakkelijk uw keurproces

Naast het Centix klantportaal heeft u met Centix ook de keursoftware in huis om uw keurproces makkelijk en snel te laten verlopen. 

Centix maakt het mogelijk om geautomatiseerde metingen direct vanuit het meetinstrument uit te lezen. Na het inlezen van het meetbestand, wordt de staat en geldigheidsdatum van het object in Centix bijgewerkt en certificaat aangemaakt.

Centix heeft voor visuele inspecties veel standaard checklisten beschikbaar. Maar zelf maakt u ook eenvoudig een eigen checklist aan. Deze checklist, in Centix ‘OI-plan’, voert u vervolgens uit met de Centix Mobile App.

Scan of zoek het te keuren object in Centix, óf maak direct een nieuw object aan. Start het openstaande inspectieplan en vink de standaard checklist af. Bij een afwijking voegt u eenvoudig een notitie, standaard afwijking of foto toe. 

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten? Graag neem ik u mee door de mogelijkheden die Centix u te bieden heeft in een productdemonstratie. Afhankelijk van uw wensen, praat ik u in een half uur tot anderhalf uur bij zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze software inclusief portaalfunctionaliteit!