Fluke PAT-testers

Fluke PAT-testers worden ondersteund in onze software voor het keuren van NEN 3140. Wij ondersteunen twee Fluke PAT-testers. Het is mogelijk om rapporten op te stellen en direct in te zien. Hierin heeft u direct inzicht in wat er gekeurd en gecertificeerd is.

Met onze standaard rapporten kunt u direct aan de slag! Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee en leveren maatwerk voor uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Het keuren van NEN 3140 met Fluke meetinstrumenten

Fluke PAT-testers

Fluke NEN 3140 testapparaten ook wel PAT-testers genoemd worden in Centix software ondersteund om elektrische arbeidsmiddelen te keuren en een certificaat te maken.

 

Het voordeel van Centix t.o.v. van de Fluke DMS software is dat de Fluke software alleen meetgegevens uit een Fluke kan inlezen en dat Centix een totaaloplossing en merkonafhankelijk is. Centix Online werkt via Internet en met de App. Via een browser zijn gegevens voor iedereen en altijd inzichtelijk in Centix Online. U hoeft geen certificaten meer uit te printen of te mailen, dit zorgt ervoor dat u veel minder administratieve taken heeft. Wilt u meer dan alleen het certificaat maken na een meting dan is Centix de oplossing!

 

Door onze jarenlange ervaring bij een zeer breed aantal klanten zijn wij ervan overtuigd ook uw organisatie op een efficiënte manier kunnen laten keuren met een minimale inspanning aan administratieve taken en verwerkingen. Lees onze best practise aanpak of neem dan contact met ons op. 

Het keuren van NEN 3140 met Fluke meetinstrumenten