Centix Online Basis

€105,-

per maand

Onze instapconfiguratie heeft uitgebreide mogelijkheden om voor elke uiteenlopende branche een oplossing te bieden. Het heeft tal van functionaliteiten en een onbeperkte opslag. Bekijk onderstaand uitgebreid wat Centix Online Basis te bieden heeft of neem contact op met de sales!

De mogelijkheden met Centix Online Basis

De Centix Online Basis configuratie heeft een brede inzetbaarheid aan functionaliteiten waardoor deze in alle branches inzetbaar is. Bekijk hieronder alle functionaliteiten en de toepasbaarheid van Centix Online Basis op uw bedrijfsprocessen. 

Assetbeheer

Een compleet overzicht van al uw gereedschap, materieel, installatie of machines. Inzicht in staat, locatie, stamkaart of onderhoud & inspectie historie. Voer een nieuwe inspectie uit of doe een serviceverzoek.

Locatiebeheer

Krijg inzicht in waar al uw assets zijn gelokaliseerd. Eenvoudige verplaatsen met onder andere de Centix Mobile App tussen bijvoorbeeld magazijn, werf, medewerker, voertuig, vaartuig, of project.

Onderhoud en inspecties

Centix Online Basis kent drie types onderhoud. Correctief onderhoud met serviceverzoeken. Preventief onderhoud met inspectie- en onderhoudsschema’s én gebruik gebaseerd onderhoud met meterstanden. Centix heeft standaard onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar.

Centix Mobile

Voor het uitvoeren van elk type onderhoud- of inspectie, bij de klant of op de werkvloer, is de Centix Mobile App ontwikkeld. U kunt zowel online als offline werken en is simpel in gebruik. Snel en eenvoudig assets identificeren met QR-code stickers, verplaatsen of keuren.

Uitlezen meetinstrumenten

Wanneer u NEN 3140 keuringen heeft uitgevoerd kunt u in Centix uw meetinstrument uitlezen. Na het uitlezen wordt de staat van de asset bijgewerkt en wordt er een standaard rapport gecreëerd.

Eigen webapplicatie

Met Centix heeft uw organisatie een eigen web omgeving welke u naar wens kunt inregelen met uw eigen herkenbare stijl. Beheer gemakkelijk de toegang voor de verschillende gebruikers van klant, monteur tot admin.

Meterstanden

Stel per object een meetwaarde in. De metingen van bijvoorbeeld kilometerstanden en draaiuren zijn op te nemen en in te zien in een dashboard. Eventueel gekoppeld aan een  API.

Meerdere talen

In de Centix Online Basis is het mogelijk meerdere talen beschikbaar te stellen. Elke gebruiker kan zijn voorkeurstaal instellen en wisselen tussen wel zeven talen.

Technische levensduur

Definieer vooraf per assettype wat de maximale levensduur is waarin deze technisch goed kan functioneren en vervangen moet worden. Door deze functionaliteit voorkomt u onnodig onderhoud en onveilige situaties.

Partner-/ API Koppeling

Met de gestandaardiseerde partner plug-ins is het mogelijk Centix naadloos te integreren aan andere applicaties. Ook heeft u de beschikking tot de Centix open API of kunt u uw eigen maatwerk plug-in laten maken.

Centix Mobile

Het gebruik van Centix Mobile App zit bij ons basispakket inbegrepen en is onze meest gebruikte app.

Vraag vrijblijvend een demo aan!
Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor uw organisatie.

Aanvullende modules

De Centix Online Basis configuratie is een uitgebreid pakket. Om voor elke branche en elke specifieke situatie aan te sluiten is het mogelijk extra functionaliteiten toe te voegen aan de Centix Online basis configuratie. Vrijwel alle modules zijn los van elkaar te gebruiken en toe te passen voor het aantal gebruikers dat u wenst!

De algemene modules zijn toepasbaar voor alle branches. Hierbij valt te denken aan meertaligheid, competenties en nog veel meer.

De handelsmodule is toepasbaar voor zowel inkoop, verkoop- als verhuurproducten. Het gehele proces van factuur tot afwikkeling is beheersbaar in Centix.

Met de werkorders en ticketing module wordt uw serviceorganisatie optimaal ingericht. Van werkplaats tot het plannen van monteurs en nog veel meer.