Digitale Werkbon app

De servicemedewerker wordt direct door het planbord aangestuurd. Via een mobiel apparaat kan hij offline zijn werk registreren. Echter als hij synchroniseert met kantoor ziet hij gelijk de werkbonnen die hij die dag moet uitvoeren. De planning kan bij synchronisatie de voortgang van de servicemedewerkers volgen. Als er wordt gesynchroniseerd op het moment dat de monteur arriveert, worden automatisch de werkuren gelogd.

Niet alleen de werkbonnen zijn te vinden, ook kunt u uw planning inzien, de voorraad van uw magazijn en een dashboard die u naar eigen zicht kunt inrichten. Daarnaast registreert u gemakkelijk reistijden, kilometers en materiaalverbruik worden vastgelegd. De Centix apps zijn gratis te downloaden in de Google Playstore of in de IOS App store.

Digitale Werkbon app van Centix

Bekijk en navigeer door de Work Order App heen.

Dashboard

Het dashboard geeft inzicht in de belangrijkste gegevens en een snelle navigatie naar de, in behandeling zijnde, werkbon. Via de instellingen in de app kan gekozen worden met welke pagina de Werkbon App moet starten. De meeste klanten kiezen voor het dashboard maar deze kan ook aangepast worden in de planning of de werkbonnen.
Centix Work order app

Planning

Een agendaweergave met een dag of weekplanning kan worden getoond in de App. Hou overzicht van de week en dag en zie welke werkbonnen zijn ingepland. Open de werkbonnen eenvoudig vanaf de planning om zo de details in te kunnen zien.

 

Werkbon app planning

Werkbonnen

Bij de werkbonnen ziet u een overzicht van de werkbonnen die op uw naam ingepland zijn. U kunt ze sorteren op datum, ID of postcode. U kunt er ook een filter op zetten. De belangrijkste informatie zoals het aantal workflowitems, vaste tijdafspraak e.d. wordt in het overzicht getoond. Is de planning door de planner aangepast? Na het synchroniseren van de Werkbon App worden de wijzigingen automatisch doorgevoerd.

Werkbon app - werkbonnen

Actieve werkbon

Aan het slotje rechts bovenin kun je zien of je een werkbon ‘open’ hebt staan zodat deze gewijzigd kan worden. Via het klikbare adres en telefoonnummer kan eenvoudig de navigatie en telefoon bediend worden. De groene knoppen geven extra functies weer zoals de handtekening en eventuele pakbonnen. Per workflowitem is er in het witte gedeelte een regel welke geopend en bewerkt kan worden.

 

Werkbon app - actieve werkbon

Werkzaamheden

Veel van onze klanten hebben terugkerende werkzaamheden welke men gemakkelijk (een monteur wil graag zo min mogelijk tikken!) wil kunnen registeren. Door een uitgekiend systeem is Centix erin geslaagd om per workflowitem keuze lijsten met veel voorkomende werkzaamheden beschikbaar te stellen. Uiteraard compleet naar eigen wens in te richten!

Werkbon app - werkzaamheden

Urenregistratie

Gebruikersgemak in optimale vorm! De App houdt zelf bij tot welk tijdstip de monteur zijn uren geregistreerd heeft. Als een monteur meerdere uur soorten tot zijn beschikking heeft kan er gekozen worden uit een uur soorten lijst. Heeft de monteur bijvoorbeeld een hulpmonteur mee? Dan kan de monteur ook voor de hulpmonteur zijn uren registeren.

werkbon app - urenregistratie

Materialen

Het is mogelijk de gebruikte materialen (producten) te registreren in de app. Hierbij kan zowel voorraad vanuit het magazijn van de monteur, bijvoorbeeld een bus, als vanuit een ander magazijn gebruikt worden. De gebruikte producten worden afhankelijk van de instellingen op een project geboekt of gefactureerd.

 

Werkbon app - materialen

Onderhoud en inspecties

Voer inspecties uit met onze Werkbon App, de inspecties zijn zo ingericht dat deze snel en eenvoudig zijn uit te voeren. Er zijn zelfs standaard antwoorden geformuleerd zodat de eindgebruiker niet veel hoeft te typen. Afwijking tijdens de keuring? Op eenvoudige wijze kunnen foto’s gemaakt worden en voorzien worden van pijltjes, rondjes. Voeg een notitie toe en op naar de volgende!

Werbon app - Onderhoud en inspecties

Laden & Lossen

Met de laden en lossen optie kunt u inzien welke goederen er opgehaald dienen te worden. Ook kunnen restanten van ‘klussen’ uitgeladen worden om weer terug gelopen te worden (via de Logistics App) in een centraal magazijn. Veel van onze klanten noemen dit het kratjessysteem.

Werbon app - laden en lossen

Berichten

Met berichten kunt u e-mails versturen naar vooraf gedefinieerde e-mailadressen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bericht sturen naar de planning, technisch overleg, of de lead. Deze functie wordt vaak gebruikt om, buiten de werkbon om, te communiceren met collega’s. Het grote voordeel is dat de gegevens omtrent de werkbon, het workflowitem of het betreffende object automatisch meegezonden worden.

Werkbon app - berichten

Bekijk ook de andere Centix Apps

Centix Mobile

Met Centix Mobile kun je assets zoals  gereedschap, materieel, machines en installaties onderhouden, door bijvoorbeeld onderhoud en inspecties uit te voeren. Ook is mogelijk om de assets te verplaatsingen en historie op te vragen. Het is de App die door uw gehele organisatie en uw klanten gebruikt kan worden.

Centix Mobile inspectie

Centix Logistics

De Logistics app maakt deel uit van de order modules en wordt gebruikt door magazijn-, werf en transportmedewerkers. De App ondersteund orders aanmaken, order picking, retourneren van materieel en materiaal en het inspecteren en registreren van reparaties- of reinigingsacties.

Centix Logistics app

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten? Graag neem ik u mee door de mogelijkheden die Centix u te bieden heeft in een productdemonstratie. Afhankelijk van uw wensen, praat ik u in een half uur tot anderhalf uur bij zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze beheeroplossing!

 

Bekijk meer workflowmanagement in Centix

Download de Centix Werkbon app

De App is beschikbaar voor Android en IOS