Centix Mobile app

Met de Centix Mobile App heeft u altijd en overal, met een tablet of mobiel, toegang tot uw materieel, gereedschap, installaties of machines. De Centix Mobile app gebruikt u om bijvoorbeeld gemakkelijk in te zien welke materieel er op een locatie is gelokaliseerd en vraagt hierbij eenvoudig de juiste gegevens op. Of u nu onderhoud of een inspectie gaat uitvoeren, uw materieel of gereedschap snel moet verplaatsen, of een certificaat opvraagt, met de Centix Mobile App beheert u dit allemaal. Doordat de Centix Mobile app zowel offline als online werkt heeft u altijd de beschikking over de juiste gegevens.

 

De app wordt veelal gebruikt voor onderhoud- inspectie werkzaamheden om met standaard checklisten de werkzaamheden uit te voeren. Maar ook voor materieel- en gereedschapbeheer om deze  naar de juiste projecten, medewerkers of voertuigen te verplaatsen. De Centix apps zijn gratis te downloaden in de Google Playstore of in de IOS App store.

Geen internet beschikbaar?

Geen zorgen, met Centix Mobile werkt u zowel online- als offline waardoor uw medewerkers keuringen kunnen blijven uitvoeren.

Gebruik van de Centix Mobile App

Bekijk en navigeer door de Centix Mobile App heen.

Start

Op het startscherm download u eenvoudig de juiste klant relatie, én de laatste gegevens voordat u uw werkzaamheden gaat uitvoeren. Met de zoekbalk of de scan-functie kunt u snel de juiste klant relatie vinden. Zo is het werken in een omgeving zonder internet verbinding mogelijk. Zoals te zien op de afbeelding moet er hier nog één wijziging gesynchroniseerd worden.

Relatie

Op het relatiescherm navigeert u eenvoudig naar de juiste locaties. Per relaties zijn er bijvoorbeeld meerdere locaties zoals een magazijn, verschillende voertuigen, werf et cetera. Via de objecten-knop navigeert u naar alle ‘ objecten’/ gereedschap en/of materieel die bij deze relatie is geregistreerd. Door op de synchronisatie-knop te klikken werkt u de database bij met al uw wijzigingen. 

Objecten

Objecten‘, in Centix de verzamelnaam voor gereedschap, materieel, installaties of machines. In dit overzicht heeft u een eenvoudig overzicht van alle aanwezige objecten, de staat en de geldigheidsdatum. U zoekt snel en eenvoudig objecten of maakt deze aan door een QR-code sticker te scannen of de zoekbalk te gebruiken.

 

Locaties

Per locatie navigeert u naar de aanwezige objecten. Zo kunt u gefaseerd al uw keuringswerkzaamheden uitvoeren en weet u altijd waar het gereedschap/ materieel gelokaliseerd is. Met de inventarisatie functionaliteit kunt u gemakkelijk (jaarlijkse) inventarisaties uitvoeren. Op de afbeelding het locatie overzicht met de verschillende locatie types zoals voertuigen, magazijn, gebouw.

Object stamkaart

Op de object stamkaart heeft u alle (technische) gegevens tot uw beschikking. Maar vanuit hier voert u ook een nieuw onderhoud- en inspectieplan uit, verplaatst u direct het object, voegt het aan de verplaatsmand toe, voert een ongeplande inspectie uit, koppelt een nieuw onderhoud- en inspectieplan of vraagt de inspectiegeschiedenis (certificaten) op. 

Vorige slide
Volgende slide

Onderhoud en inspectie

Nadat u een onderhoud- en inspectieplan start opent er zich een vooraf gedefinieerde en standaard checklist. Doormiddel van afvinken loopt u snel en eenvoudig door deze checklist heen. Afwijking? Voeg een notitie en afbeelding toe en selecteer een standaard afwijking uit de lijst. Rond vervolgens de inspectie af. Het certificaat wordt aangemaakt.

Vorige slide
Volgende slide

Standaard onderhoud & inspectie checklisten

Wij hebben veel standaard onderhoud- en inspectieplannen en bijbehorende rapporten voor zowel visuele als elektrische keuringen. Hiernaast staat een certificaat welke gegeneerd is met een standaard Centix inspectie van een bouwladder.

Download de Centix Mobile app

De App is beschikbaar voor Android en IOS

Bekijk ook de andere Centix Apps

Centix Work Order

Met de Centix Work Order app beheert u de gehele flow van plannen tot afhandelen met behulp van de werkbonnen. De monteur of inspecteur heeft met behulp van deze app een complete tool om zijn werk te organiseren en uren en materiaalgebruik te noteren. 

Werkbon Mobile App

Centix Logistics

De Logistics app maakt deel uit van de order modules en wordt gebruikt door magazijn-, werf en transportmedewerkers. De App ondersteund orders aanmaken, order picking, retourneren van materieel en materiaal en het inspecteren en registreren van reparaties- of reinigingsacties.

Centix Logistics app

Ontdek zelf alle voordelen van Centix!

Probeer onze software nu 30 dagen gratis en zie wat Centix Online kan betekenen voor uw organisatie.

Bekijk hoe er snel en eenvoudig een NEN 2484 keuring wordt uitgevoerd