Centix Logistics app

Met de Centix Logistics App leidt u uw logistieke stromen in goede banen. Een order kan in Centix uit diverse hoeken aangemaakt worden. Bijvoorbeeld vanuit de webshop, wanneer een uitvoerder of een klant iets besteld. Maar ook kan er vanuit een offerte aanvraag een order behoefte ontstaan. Wanneer de planner hier een picklijst voor aanmaakt komt dit in de Logistieke App van Centix. 

De Centix Logistics App faciliteert zowel uitgaande stromen van bijvoorbeeld materieel en gereedschap als inkomende stromen (retouren). Daarnaast kan de baliemedewerker ook een ‘directe’ order aanmaken zodat wat hij meegeeft gelijk gepickt en op de ontvanger wordt geregistreerd.

De Centix apps zijn gratis te downloaden in de Google Playstore of in de IOS App store.

Download de Centix Logistics app

De App is beschikbaar voor Android en IOS

Gebruik van de Centix Logistics App

Bekijk en navigeer door de Centix Logistics App heen.

Start

Op het startscherm heeft u overzicht van de openstaande werkzaamheden. Door rechtsboven op de synchroniseer knop te klikken ontvangt u nieuwe picklijsten of verwerk ze. Vanuit het overzicht navigeert u snel naar actieve- en openstaande picklijsten, maakt u eenvoudig een directe order aan wanneer er bijvoorbeeld iemand aan de balie staat of neemt retouren in behandeling. Het is ook mogelijk  materiaal voor werkorders te picken of retour te nemen.

Picklijsten

Vanuit het navigatiescherm komt u uit op de picklijsten. Hier worden de openstaande picklijsten weergegeven. Per lijst wordt de voortgang van het aantal te picken producten getoond. Rechtsboven kunt u synchroniseren en filters aanbrengen. Wanneer u een picklijst opent kunt u de te picken materieel of gereedschapstukken inzien. Met de scan optie pickt u simpel én snel en verwerkt vervolgens de picklijst. Een pakbon wordt aangemaakt. 

Vorige slide
Volgende slide

Orders

Direct iets meegeven aan de balie? Gebruik de order knop om gereedschap of andere middelen uit te lenen. Scan het object, inspecteer indien nodig, en geef het mee aan de desbetreffende medewerker. Maak een pakbon en laat de medewerker tekenen voor ontvangst. De pakbon wordt gemaild en de middelen staan direct op naam.

Vorige slide
Volgende slide

Retouren

Direct middelen innemen aan de balie? Gebruik de retour knop om de middelen of gereedschap van de medewerker in te nemen. Scan het object of selecteer uit de lijst met aanwezige middelen van de medewerker. Inspecteer indien nodig, geef een actie mee en neem het retour. Na inname zijn ze weer beschikbaar op de magazijn locatie voor uitgifte.

Vorige slide
Volgende slide

Beheren van gereedschap

Materieel- en objectbeheer

Keuren van gereedschap

inspections

Toepassingen bij gereedschap

Gereedschapbeheer

Bekijk ook de andere Centix Apps

Centix Mobile App

Met Centix Mobile kun je assets zoals  gereedschap, materieel, machines en installaties onderhouden, door bijvoorbeeld onderhoud en inspecties uit te voeren. Ook is mogelijk om de assets te verplaatsingen en historie op te vragen. Het is de App die door uw gehele organisatie en uw klanten gebruikt kan worden.

Centix Mobile inspectie

Centix Work Order

Met de Centix Work Order app beheert u de gehele flow van servicemelding, werkbon aanmaken, plannen tot afhandelen met behulp van de werkbonnen. De monteur of inspecteur heeft met behulp van deze app een complete tool om zijn werk te organiseren en uren en materiaalgebruik te noteren. 

Werkbon Mobile App

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.