Elektrisch gereedschap onderhoud en inspectie

Centix apps

Centix biedt een drietal mobiele apps waardoor al uw werkzaamheden altijd en overal uitgevoerd kunnen worden. Met Centix Mobile kunt u van online inspecteren bij uw klant tot het offline inspecteren in de industrie en offshore. Met Centix Logistics beheert u het gehele proces van order tot picken. De Centix Work Order app is met name voor de buitendienst medewerkers om de flow van plannen tot afhandelen te ondersteunen. 

 

De drie apps worden hieronder uitgebreid beschreven en zijn voor zowel IOS als Android beschikbaar.

Geen internet beschikbaar?

Geen zorgen, met Centix Mobile kunnen uw medewerkers keuringen blijven uitvoeren. Wanneer er weer internet beschikbaar is worden de gegevens doorgezet naar de Cloud.

Centix Mobile

Het gebruik van Centix Mobile zit bij ons basispakket inbegrepen en is onze meest gebruikte app.

Met Centix Mobile kun je assets zoals  gereedschap, materieel, machines en installaties onderhouden, door bijvoorbeeld onderhoud en inspecties uit te voeren. Ook is mogelijk om de assets te verplaatsingen en historie op te vragen. Het is de App die door uw gehele organisatie en uw klanten gebruikt kan worden.

Standaard onderhoud & inspectieplannen

Wij hebben veel standaard onderhoud- en inspectieplannen en bijbehorende rapporten voor zowel visuele als elektrische keuringen. Hieronder staat een certificaat welke gegeneerd is met een standaard Centix inspectie van een bouwladder.

Download de Centix Mobile app

De App is beschikbaar voor Android en IOS

Centix Logistics

De Logistics app maakt deel uit van de order modules en wordt gebruikt door magazijn-, werf en transportmedewerkers. De App ondersteund orders aanmaken, order picking en retourneren. Maar ook het inspecteren van materieel en gereedschap en registreren van reparaties- of reinigingsacties.

Download de Centix Logistics app

De App is beschikbaar voor Android en IOS

Centix Work Order

Met de Centix Work Order app beheert u de gehele flow van plannen tot afhandelen met behulp van de werkbonnen. De monteur of inspecteur heeft met behulp van deze app een complete tool om zijn werk te organiseren en uren en materiaalgebruik te noteren. 

Download de Centix Work Order app

De App is beschikbaar voor Android en IOS