Centix levert een totale software oplossing 

Voor het beheer van materieel, gereedschap en installaties.

Onze ervaren consultants geven uw medewerkers vakkundig advies en training over onze software waardoor u of uw medewerkers in staat zijn gebruik te maken van onze Centix software!

Aanvraag

Na enthousiast te zijn geworden over Centix kunt u uw aanvraag via de telefoon of per e-mail indienen. Onze sales-afdeling krijgt deze aanvraag binnen en maakt een afspraak met u om een demonstratie van onze software bij te wonen.

Demonstratie

Onze demonstraties worden vaak op afstand via Microsoft Teams gegeven. Dit doen wij onder andere voor het milieu, de reistijden en files én voor uw en onze efficiëntie. Door met Microsoft Teams te werken geven wij u dezelfde kwaliteit demonstratie dan als we bij u langs komen. Afhankelijk van uw aanvraag duurt een demonstratie tussen een half uur en anderhalf uur. Als gevolg van de demonstratie wordt er voor u een demo account aangemaakt om daarmee u zelf verder te verdiepen in Centix. 

Offerte & opdracht

Tijdens de demonstratie wordt er een inschatting gemaakt van de gewenste functionaliteiten in Centix, hardware en extra toebehoren, implementatie en eventuele migratie van gegevens. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en getekend wordt de opdracht bij ons verwerkt. Daarna vindt een controle plaats op de door u aangegeven modules, eventuele bijzonderheden en er wordt een intakegesprek ingepland.

Intakegesprek

Telefonisch of via Microsoft Teams (veelal bij internationale klanten) wordt tijdens het intakegesprek de opdracht doorgenomen. Er wordt samen met u een implementatieplan opgesteld.

Dit implementatieplan wordt met u gedeeld zodat u hier eventueel in kunt wijzigen. Afhankelijk van de afgenomen modules duurt een intakegesprek tussen een half uur en een uur. Doorgaans ontvangt u dezelfde dag nog een link naar het implementatieplan. Heeft u op- of aanmerkingen? Dan kunt u deze zelf nog toevoegen aan het implementatieplan.

Implementatie

Na het intakegesprek vindt de implementatie plaats op locatie of op afstand. Voor de meeste klanten maken wij gebruik van onze standaard omgeving. Deze is op basis van de ‘best practise’ methode samengesteld. Voor een Centix Online Basis omgeving is onze consultant circa 1 tot 2 dagen bezig om gezamenlijk de omgeving in te richten.

 

In veel gevallen kunt u na de eerste dag al met Centix werken. De tweede dag wordt besteed aan nazorg en finetuning. Zo houden wij als regel aan dat als een implementatieconsultant één dag bij u langs komt, u zelf drie dagen werk heeft. Onze consultant houdt zijn werkzaamheden bij in het implementatieplan en geeft uitleg over wat er door u nog gedaan moet worden om de omgeving in te richten. Wanneer de implementatie is uitgevoerd bent u volledig geïnformeerd en bent u in staat gebruik te maken van onze Centix software!

 

Bewezen praktische implementatie aanpak

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een praktische en efficiënte implementatie aanpak ontwikkeld. Voor veel situaties hebben wij complete inrichtingen beschikbaar waardoor de implementatie veelal gestandaardiseerd kan worden. Met een duidelijke fasering en een overzichtelijk implementatieplan, welke in samenspraak met de klant wordt gemaakt, weet iedereen waar hij aan toe is.

Progressie door optimalisatie

Centix biedt een luisterend oor aan de klanten waarbij de inbreng wordt meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Elke twee weken brengt Centix een nieuwe update uit met tal van aanpassingen en functionaliteiten. Ook na het afronden van de implementatie is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. U blijft op de hoogte van deze ontwikkelingen door onze release notes in de gaten te houden.

Om uw processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen adviseren wij 1 à 2 keer per jaar een consultant in te huren. Zij helpen u met behulp van de laatste functionaliteiten om uw processen zo optimaal mogelijk in te regelen. Zo blijft u met Centix continu verbeteren aan uw organisatie.