Roald: “Met een glimlach kijk ik terug naar mijn tijd bij Centix”

In 2017 kwam Roald Kiers op 18-jarige leeftijd bij Centix binnen. Na een periode van ruim zes jaar is het helaas tijd om afscheid van hem te nemen. “Bedankt voor je waardevolle bijdrage!” 

 

Voor Roald is het tijd voor een volgende stap, namelijk het afronden van zijn studie Technische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Voor zijn minor gaat hij naar Vietnam en vervolgens zal hij zijn afstudeerstage lopen. 

Hoe kijk je terug op zes jaar Centix ?

Roald kwam bij Centix binnen als fulltime medewerker op de supportafdeling, waar hij begon met het beheren van inkomende oproepen en e-mails. Uiteindelijk is hij een studie begonnen, maar altijd bij Centix blijven werken. Door de jaren heen heeft Roald zich kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. Zo is hij naast zijn supportwerk de Centix Online software gaan testen en is hij vervolgens uitgegroeid tot consultant.

 

Over zijn tijd bij Centix zegt Roald het volgende: “Gedurende de jaren heb ik mezelf ontwikkeld en kennis op mogen doen op verschillende afdelingen. In de afgelopen zes jaar heb ik niet alleen kennis vergaard, maar ook onvergetelijke ervaringen opgedaan. De tijd bij Centix was een periode van groei en uitdagingen die me hebben gevormd tot wie ik vandaag ben. Met een glimlach kijk ik terug naar mijn tijd bij Centix!”

"Mijn tijd bij Centix was een periode van groei en uitdagingen, die me hebben gevormd tot wie ik vandaag ben.”

Toekomst

De reden dat Roald ons gaat verlaten, heeft alles te maken met het afronden van zijn studie Technische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool. Roald heeft er voor gekozen om een minor aan de andere kant van de wereld te volgen. “Ik ben verheugd om een halfjaar lang een minor te volgen aan de Technische Universiteit in Ho Chi Minh City, Vietnam.”

 
Na het afronden van zijn minor gaat Roald zijn afstudeerstage gaan lopen. “Na mijn minor in Vietnam zal ik mijn studie Technische Bedrijfskunde voltooien met een onderzoeksstage in het kader van procesoptimalisatie.”
 

“Ik ben enthousiast over de avonturen die in het verschiet liggen en kijk er naar uit om mijn, bij Centix, opgedane kennis en vaardigheden toe te passen in nieuwe contexten en uitdagingen.

 

Wij wensen Roald heel veel succes bij het afronden van zijn studie Technische Bedrijfskunde!