Partner koppelingen & plug-ins ​

Een partner koppeling of plug-in komt tot stand door het gebruik van een API wanneer u zelf of een leverancier wilt koppelen. Wij beschikken zelf ook over diverse plug-ins. Door hier gebruik van te maken wordt Centix Online uitgebreid. Wij maken verschil tussen partner koppelingen en maatwerk plug-ins. Een partner koppeling komt tot stand door samen te werken met een externe software leverancier. Een maatwerk plug-in wordt speciaal op wens ontwikkelt. Partner koppelingen en plug-ins zijn alleen beschikbaar voor Centix Online.

Hieronder staan beschrijvingen van een aantal partner plug-ins met onder meer AFAS en Snelstart. Hier wordt de werking en gegevensuitwisseling beschreven. De vermelde partner plug- ins worden het meest gebruikt. Een partner koppeling is gezamenlijk met de betreffende partner gemaakt. Daarnaast zijn er afspraken over het up-to-date houden van de koppeling.

Neem bij interesse contact met ons op en wij voorzien u van de juiste informatie.

Een uitgebreide koppeling met Profit met een ‘special interest’ voor bouwbedrijven.

Ons meest gebruikte koppeling. Daardoor optimaal in te passen door een uitgebreide set aan instellingen.

Werkt u met de OnPremise software van Exact? Centix heeft een Plug-in die naadloos koppelt aan Exact Globe.

Sluit uw Exact bouwsoftware naadloos aan op uw Centix materieelbeheer software. Voor het doorbelasten van ingezet verhuur- en verbruiksproducten op projecten.  

Met de koppeling met King Software (voormalig Muis) kunt u uw service- en verhuuradministratie vanuit Centix koppelen aan King software.

4PS

De koppeling is vooral ontwikkeld voor materieeldiensten. Het materieel wordt compleet en alleen in Centix bijgehouden.

Zoals Snelstart werkt is ook de koppeling. Snel, efficiënt en doeltreffend. Uitwisselen van relaties, producten of factureren van orders richting Snelstart.

Een veelgebruikte koppeling bij GWW bedrijven. De koppeling kan onder andere materieelstukken automatisch in Centix aanmaken vanuit Metacom. 

Deze software wordt veel gebruikt in kalibratielabs. Zo kunnen de kalibratierapporten naar Centix worden verzonden.

Een compleet en gebruiksvriendelijk boekhoudingspakket van Software Gemak. Centix ondersteunt de On premisses variant.

Metacom

Metacom

Een veelgebruikte koppeling bij GWW bedrijven. De koppeling kan onder andere materieelstukken automatisch in Centix aanmaken vanuit Metacom. 

Fluke MetCal / Metteam

Fluke logo

Deze software wordt veel gebruikt in kalibratielabs. Zo kunnen de kalibratierapporten naar Centix worden verzonden.

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten? Graag neem ik u mee door de mogelijkheden die Centix u te bieden heeft in een productdemonstratie. Afhankelijk van uw wensen, praat ik u in een half uur tot anderhalf uur bij zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze softwareoplossing en de koppeling met uw branche-/boekhoudpakket!