Over Centix B.V.

Centix is een Nederlandse software onderneming met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van asset management software. Ons eerste product was een materieelbeheer- en klachtenregistratie oplossing voor de bouw. In de loop van de jaren is Centix uitgebreid tot een modulaire software oplossing op het gebied van asset management en wordt Centix wereldwijd gebruikt voor diverse organisaties..

De laatste jaren ligt de focus op onze Saas-oplossing Centix Online. Centix is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd en werkt vanuit twee vestigingen in Montfoort en Urmond. Het team bestaat uit ongeveer vijfentwintig medewerkers.

Ons team

Ons team bestaat uit een vooruitstrevende, hechte en ambitieuze club met jonge professionals welke elke dag gaan voor het beste van de klant. Zo streven we er naar om elke dag innovatie en vooruitgang te bereiken voor de klant, om zo de klant optimaal te laten functioneren. Kernwaarden  zijn dan ook  klantgerichtheid, teamwork, innovatie, ambitieus en eerlijkheid.

 

Word jij enthousiast en wil jij ook onderdeel van het team worden? Kijk dan bij onze vacatures.

Werken bij Centix

Onze visie op software ontwikkeling

Groei door focus, innovatie en eenvoud.

 

Verleden-heden-toekomst

Historie

Centix is in 1997 opgericht vanuit Staro Automatisering. Aanvankelijk is er specifiek voor Bunnik Bouw in IJsselstein een materieelbeheer en klachten afwikkelsysteem voor de bouw ontwikkeld. Doordat er vraag was vanuit de markt voor dergelijke systemen is Centix opgericht.

 

De naam Centix is een samenvoeging van ‘centrale matrix‘. De centrale matrix was destijds een afwijkingslijst bij de oplevering van projectmatige woningbouw.

 

Intussen is Centix uitgegroeid tot een leverancier voor software voor technische beroepen. Zoals onze oprichter John de Rooij altijd zegt: ‘we maken software voor mensen op werkschoenen’.

MVO

Centix streeft naar duurzame inzetbaarheid van onze werknemers. Fitte en gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Wist u dat meer dan 70% met de fiets naar kantoor komt!?

Daarnaast stimuleert Centix ontwikkeling en groei van zijn (toekomstige) werknemers. 

 

We stimuleren opleidingen en dragen ook bij door stageplaatsen voor mbo, hbo als WO aan te bieden.

 

Centix is lokaal betrokken en trotse sponsor van de lokale voetbalvereniging Montfoort S.V. 19

Onze vestigingen

Centix Montfoort

Het hoofdkantoor is gevestigd in het midden van het land. Al meer dan 20 jaar lang zijn wij gevestigd op het industrieterrein in Montfoort. Sinds januari 2021 zitten wij op Tasveld 1B te Montfoort. We staan u graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden met Centix te bespreken. Kom gerust langs of maak een afspraak!

Centix Montfoort
Centix Urmond

Sinds februari 2021 hebben wij een tweede vestiging in Limburg. Deze vestiging zit in Urmond (in het voormalige DSM gebouw) bij de poort van het Chemelot terrein. Vanuit deze vestiging bedienen wij onze industrie- en internationale klanten. Heeft u vragen over de toepassingen van Centix in de industrie? Neem dan gerust contact op.

Centix Urmond

Contactgegevens

Telefoon & E-mail

Telefoonnummer

Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.00 uur.

E-mail

Adresgegevens

Vestiging Montfoort (UT)

Tasveld 1B

NL-3417 XS Montfoort

Vestiging Urmond (LB)

Mauritslaan 49
NL-6129 EL Urmond