Transportmiddelen onderhoud- en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van transportmiddelen heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar.

 

De onderhoud- en inspectieplannen voor transportmiddelen zijn beschikbaar en kunnen geïmporteerd worden in Centix. Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

Valbeveiliging onderhoud en inspectie

Transportmiddelen onderhoud- en inspectieplannen

Aanhangwagen

Het onderhouds- en inspectieplan voor een aanhangwagen bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een aanhangwagen. Het plan is onderverdeeld in opschriften, markering, alarmsignalen, staat van onderhoud, stabiliteit en breken/ bezwijken.

keuring, onderhoud en inspectie aanhangwagen in Centix

Handpallettruck

Handpallettruck keuring en inspectie in Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor de handpallettruck (ook wel palletwagen of pompwagen genoemd) bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisatie jaarlijks uitgevoerd op een handpallettruck. Het plan bevat onder andere punten zoals opschriften, pictogrammen, bediening werkplek, staat van onderhoud, vloeistofsysteem en beproeving. 

Heftafel

Het onderhouds- en inspectieplan voor de heftafel bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een heftafel. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals documenten, opschriften, staat van onderhoud, stabiliteit, breken en bezwijken en knellen.

keuring, onderhoud en inspectie heftafel in Centix

Bovenloopkraan

Keuring, onderhoud en inspectie bovenloopkraan met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een bovenloopkraan bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een bovenloopkraan. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals documenten, constructie, rijwerk, elektrische installatie en kraanbaan en ondersteuning.

Heftruck

Het onderhouds- en inspectieplan voor een heftruck bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een heftruck. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals identificatie, bediening, beveiliging, zicht, hefmast, vorken, hydraulische installatie et cetera.

Heftruck

Het onderhouds- en inspectieplan voor een hoogwerker bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een hoogwerker. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals documenten, bedieningspaneel, onderwagen, zwenksysteem, bovenwagen, platform, aandrijving et cetera.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

Bekijk hier onze andere onderhoud- en inspectieplannen