Machines en installaties onderhoud- en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van machines en installaties heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar. De onderhoud- en inspectieplannen voor machines en installaties kunnen geïmporteerd worden in Centix.

 

Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

Machines en installaties onderhoud en inspectie

Machines en installaties onderhoud- en inspectieplannen

Mobiele compressor

Het onderhouds- en inspectieplan voor de mobiele compressor bevat diverse vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een mobiele compressor. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals documenten, alarmsignalen, staat van onderhoud, vloeistofsysteem, pneumatisch systeem en de oplaadrichting.

Keuring, onderhoud en inspectie Mobiele compressor met Centix

Draaibank (NEN 60204-1)

Keuring, onderhoud en inspectie draaibank met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor Draaibank bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een draaibank. Het plan is onderverdeeld in onderwerpen zoals opschriften, bedieningsplaats, staat van onderhoud, vliestofsysteem, stabiliteit et cetera.

Hogedrukreiniger

Het onderhouds- en inspectieplan voor de hogedrukreiniger bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een hogedrukreiniger. Het plan is onderverdeeld in onderwerpen zoals staat van onderhoud, vloeistofsysteem, stabiliteit, bedieningsplaats et cetera.

Keuring, onderhoud en inspectie hogedrukreiniger met Centix

Kolomboormachine

Keuring, onderhoud en inspectie kolomboormachine met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor de kolomboormachine bevat diverse vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een kolomboormachine. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, werkplek, vloeistofsystemen, stabiliteit en de geautomatiseerde meting.

Lintzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor een lintzaag bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, bedieningsplaats, staat van onderhoud, stabiliteit en de meting.

Keuring, onderhoud en inspectie lintzaag met Centix

Werkplaatspers

Keuring, onderhoud en inspectie pers met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een werkplaatspers bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan is onderverdeeld in werkplek/ bedieningsplaats, staat van onderhoud, vloeistofsysteem, stabiliteit et cetera.

Slijpmachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor een slijpmachine bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een slijpmachine. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals CE- markering, bedieningsplaats, constructie, afscherming en de elektrische meting.

Keuring, onderhoud en inspectie slijpmachine met Centix

Steenzaagmachine

Keuring, onderhoud en inspectie steenzaagmachine met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor Steenzaagmachine bevat algemene vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals staat van onderhoud, opschriften, vloeistofsysteem, omvallen, schadelijke gassen en de meting.

Luchtverhitter

Het onderhouds- en inspectieplan voor de luchtverhitter bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan bestaat uit staat van onderhoud, stabiliteit, vloeistofsysteem, schadelijke gassen en explosie/ brand.

Keuring, onderhoud en inspectie luchtverhitter met Centix

Omvormer

Keuring, onderhoud en inspectie omvormer met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een omvormer bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de omvormer. Het plan bestaat onder andere uit opschriften, symbolen, werkplek en staat van onderhoud.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

Bekijk hier onze andere onderhoud- en inspectieplannen