Landbouw-, tuin- en parkmachines onderhoud en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van landbouw-, tuin- en parkmachines of groenvoorziening heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar. Van bosmaaier, heggenschaar, tot hakselaar of bladblazer.

 

De onderhoud- en inspectieplannen voor landbouw-, tuin- en parkmachines zijn standaard beschikbaar voor Centix klanten en kunnen geïmporteerd worden in Centix. Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren met de Centix Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

Landbouw-, tuin- en parkmachines onderhoud- en inspectieplannen

Bosmaaier

Het onderhouds- en inspectieplan van een bosmaaier bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op bosmaaier. Het plan bestaat uit vragen over de identificatie, documentatie, oliepeil, informatie et cetera.

(Motor) heggenschaar

Het onderhouds- en inspectieplan van een (motor) heggenschaar bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een heggenschaar. Het plan bestaat uit vragen over de identificatie, documentatie, constructie, staat, informatie et cetera.

Grondverzetmachine

Het onderhouds- en inspectieplan van een grondverzetmachine bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een grondverzetmachine . Het plan bestaat uit vragen over de constructie, werking veiligheidsvoorziening, verlichting, banden, werking schakelaars et cetera.

Hakselaar / houtversnipperaar

Het onderhouds- en inspectieplan van een hakselaar of ook wel houtversnipperaar bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op hakselaar. Het plan bestaat uit vragen over de identificatie, documentatie, oliepeil, informatie et cetera.

Getrokken werktuigen

Het onderhouds- en inspectieplan van een getrokken werktuigen bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op getrokken werktuigen. Het plan bestaat uit vragen over de bediening, koppeling, carrosserie, werking en beveiliging.

Kantensnijder

Het onderhouds- en inspectieplan van een kantensnijder bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op kantensnijder. Het plan bestaat uit vragen over de bediening, identificatie en informatie, behuizing, oliepeil et cetera.

Landbouw-, tuin- en parkmachines (algemeen)

Het onderhouds- en inspectieplan van landbouw-, tuin- en parkmachines bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op landbouw-, tuin- en parkmachines. Het plan bestaat uit vragen over de bediening, systeem, carrosserie, behuizing en informatie.

Borstelmachine

Het onderhouds- en inspectieplan van een borstelmachine bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een borstelmachine. Het plan bestaat uit vragen over de identificatie, documentatie, constructie, staat, informatie et cetera.

(Motor) bladblazer

Het onderhouds- en inspectieplan van een (motor) bladblazer bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een bladblazer. Het plan bestaat uit vragen over de identificatie, documentatie, constructie, staat, informatie et cetera.

Tractor

Het onderhouds- en inspectieplan van een tractor bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een tractor. Het plan bestaat uit vragen over de markering, werkplek, bediening, staat van onderhoud, brand- en temperaturen.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Meer weten over het uitvoeren van onderhouds- en inspecties met Centix?

Bekijk hier onze andere onderhoud- en inspectieplannen