Klimmaterieel onderhoud en inspectie

Voor klimmaterieel is voor het onderhoud en inspectie de NEN 2484 norm geldig. Deze norm is de Nederlandse standaard voor ladders en trappen en ander klimmaterieel.

 

Een ongeluk met draagbaar klimmaterieel zit in een klein hoekje. Dit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van uw werknemers. Het is voor werkgever en werknemer belangrijk om draagbaar klimmaterieel op een juiste manier te gebruiken en te onderhouden. Keuren van klimmaterieel kan simpel en snel met onze software en apps.

 

In Centix zijn onderhoud- en inspectieplannen voor klimmaterieel beschikbaar.

Deze OI-plannen kunnen worden geïmporteerd in Centix. Deze OI-plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

Klimmaterieel onderhoud en inspectie

Klimmaterieel onderhoud- en inspectieplannen

Ladders en trappen (NEN 2484)

Het onderhouds- en inspectieplan voor ladders en trappen bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op ladders en trappen. Het plan is onderverdeeld in eisen aan het volledige product en eisen aan onderdelen. 

NEN 2484 ladders en trappen

Vouwladder

NEN 2484 ladders en trappen

Het onderhouds- en inspectieplan voor een vouwladder bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een vouwladder. Het plan is onderverdeeld in eisen aan het volledige product en eisen aan onderdelen. 

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

Overige onderhoud- en inspectieplannen