Hef- en hijsmiddelen onderhoud en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van hef- en hijsmiddelen heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar. Voor hijsmiddelen geldt de NEN 818 norm als Nederlandse standaard.

 

De onderhoud- en inspectieplannen voor hef- en hijsmiddelen zijn beschikbaar en kunnen geïmporteerd worden in Centix. Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

Hef- en hijsmiddelen onderhoud en inspectie

Hef- en hijsmiddelen onderhoud- en inspectieplannen

Kettingwerk

Het onderhouds- en inspectieplan voor kettingwerk bevat alleen vragen. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op kettingwerk. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, documenten, staat van onderhoud en breken en bezwijken.

Hef- en hijsmiddelen onderhoud en inspectie

Staalstrop

onderhouden, keuring en inspectie staalstrop in Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor Staalstroppen bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op Staalstroppen. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, documenten, staat van onderhoud en breken en bezwijken.

Hijsband

Het onderhouds- en inspectieplan voor Hijsbanden bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op Hijsbanden. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals certificaat van onderzoek en beproeving, fabrikant, CE-markering, toelaatbare belasting et cetera.

Keuring, inspectie en onderhoud hijsband in Centix

Handtakel

keuring, onderhoud en inspectie handtakel in Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een handtakel bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een handtakel. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, werkplek/ bediening, staat van onderhoud, vallende voorwerpen, beproeving et cetera.

Takel-Lier-Elektrisch

Het onderhouds- en inspectieplan voor een elektrische Takel / Lier bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een elektrische takel en/of lier. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, werkplek/ bediening, staat van onderhoud, vallende voorwerpen, knellen/ pletten et cetera.

onderhoud, keuring en inspectie takel lier elektrisch in Centix

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

Overige onderhoud- en inspectieplannen