Elektrisch gereedschap onderhoud en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van elektrisch gereedschap heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar.

 

De hieronder getoonde onderhoud- en inspectieplannen voor elektrisch gereedschap zijn beschikbaar en kunnen geïmporteerd worden in Centix. Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

 

Benieuwd naar een inspectie voorbeeld? Vraag naar een van onze rapportage specialisten.

Elektrisch gereedschap onderhoud en inspectie

Elektrisch gereedschap onderhoud- en inspectieplannen

OI afkortzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor een afkortzaag bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een afkortzaag. Het plan is bijvoorbeeld onderverdeeld in opschriften, bedieningsplaats, staat van onderhoud, wegvliegende voorwerpen en de meting.

Elektrisch gereedschap onderhoud en inspectie

OI boormachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor Boormachine bevat vragen en één meting. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op Boormachine. Het plan bestaat uit opschriften, werkplek, bedieningsplaats en de geautomatiseerde meting.

OI bouwcirkelzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor de bouwcirkelzaagmachine bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de bouwcirkelzaagmachine. Het plan is onderverdeeld in onder andere; documenten, opschriften, staat van onderhoud, stabiliteit, wegvliegende voorwerpen en de meting.

OI bouwcirkelzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor een bouwlamp bevat vragen en één meting. Het inspectieplan (ook wel keuren of keuring genoemd) wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een bouwlamp. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals bijvoorbeeld staat van onderhoud, isolatie, afscherming en de geautomatiseerde meting.

OI bovenfrees machine

Het onderhouds- en inspectieplan voor een bovenfrees machine bevat vragen en één meting. De inspectie wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de bovenfrees machine. Het inspectieplan is onderverdeeld in opschriften, symbolen, bedieningsplaats, schadelijke gassen en de geautomatiseerde meting.

 

OI decoupeerzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor een decoupeerzaag bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een decoupeerzaag. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals opschriften, werkplek bedieningsplaats, wegvliegende voorwerpen en de meting.

OI doorslijpmachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor Doorslijpmachine bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de Doorslijpmachine. Het plan bevat onder andere documentatie, opschriften, pictogrammen, vloeistofsysteem en staat van onderhoud .

OI draadsnijmachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor Draadsnijmachines bevat algemene vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een draadsnijmachine. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals documenten, opschriften, pictogrammen, bedieningsplaats en staat van onderhoud

OI haakse slijpmachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor Haakse slijpmachine bevat algemene vragen en één geautomatiseerde meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de haakse slijpmachine. Het plan bestaat onder andere uit opschriften, pictogrammen, staat van onderhoud en de meting.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

OI kettingzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor Kettingzaag bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan is onderverdeeld in bijvoorbeeld documenten, opschriften, staat van onderhoud et cetera.

OI handcirkelzaag

Het onderhouds- en inspectieplan voor een handcirkelzaag bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het is onderverdeeld in opschriften, pictogrammen, bedieningsplaats, staat van onderhoud, afknippen/ snijden/ afsnijden en de meting.

OI lastransformator

Het onderhouds- en inspectieplan voor een Lastransformator bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan bestaat uit opschriften, staat van onderhoud, breken/ bezwijken, lawaai en de geautomatiseerde meting.

OI Looplamp

Het onderhouds- en inspectieplan voor een looplamp bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een looplamp. Het plan is onderverdeeld in opschriften, pictogrammen, staat van onderhoud, de meting et cetera.

OI schaafbank

Het onderhouds- en inspectieplan voor een schaafbank bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan is onderverdeeld in staart van onderhoud, opschriften, stabiliteit, wegvliegende voorwerpen en de meting.

OI schaafmachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor een schaafmachine bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een schaafmachine. Het plan bestaat onder andere uit Pictogrammen, constructie, slijtage en de NEN 3140 meting.

OI (pneumatische) spijkertacker

Het onderhouds- en inspectieplan voor Spijkertacker bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de spijkertacker. Het plan bestaat uit vragen over opschriften, bedieningsplaats, staat van onderhoud, pneumatisch systeem, et cetera.

OI schuurmachine

Het onderhouds- en inspectieplan voor een schuurmachine bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een schuurmachine. Het plan is onderverdeeld in opschriften, pictogrammen, bedieningsplaats, staat van onderhoud en de elektrische meting.

Overige onderhoud- en inspectieplannen