Bouwplaats- en inrichting onderhoud en inspectie

Voor onderhoud en inspectie van bouwplaats en inrichting heeft Centix onderhoud- en inspectieplannen beschikbaar. De onderhoud- en inspectieplannen voor bouwplaats- en inrichting  kunnen geïmporteerd worden in Centix.

 

Deze plannen zijn snel en eenvoudig uit te voeren via de web als de Mobile app. De rapportages van de uitgevoerde inspectie zijn zowel online beschikbaar als downloadbaar.

Bouwplaats en inrichting onderhoud- en inspectieplannen

Speciemolen

Het onderhouds- en inspectieplan voor een speciemolen (ook wel betonmolen) bevat vragen en één meting. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een speciemolen. Het plan is onderverdeeld in opschriften, bedieningsplaats, staat van onderhoud, stabiliteit en de geautomatiseerde meting.

Bouwplaats en inrichting onderhoud en inspectie met Centix

Kubel

Keuring, onderhoud en inspectie Kubel met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een betonkubel bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de kubel. Het plan bestaat onder andere uit opschriften, markering, werkplek, staat van onderhoud, breken en bezwijken.

Aggregaat

Het onderhouds- en inspectieplan voor Aggregaat bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op Aggregaat. Het plan is onderverdeeld in documenten, opschriften, markering, staat van onderhoud et cetera.

Keuring, onderhoud en inspectie Aggregaat met Centix

Schaftkeet

Keuring, onderhoud en inspectie Schaftkeet met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een schaftkeet (ook wel unit genoemd) bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een schaftkeet. Het plan bestaat uit vragen over werkplek, staat van onderhoud, schadelijke gassen/ dampen/ rook en koude/ warme werkomgeving.

Schaftwagen

Het onderhouds- en inspectieplan voor de  schaftwagen bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een schaftwagen. Het plan is onderverdeeld in alarmsignalen, werkplek, staat van onderhoud, struikelen/ uitglijden en schadelijke gassen/ dampen/ rook.

Keuring, onderhoud en inspectie schaftwagen met Centix

Was- en toiletwagen

Keuring, onderhoud en inspectie toiletwagen met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor de was- en toiletwagen bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een was- en toiletwagen. Het plan is onderverdeeld in verschillende groepen zoals alarmsignalen, staat van onderhoud, struikelen/ uitglijden, slijtage en ontluchting.

Rolsteiger (NEN 2718)

Het onderhouds- en inspectieplan voor de rolsteiger bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd. Het plan bestaat onder andere uit controle op stabiliteit zoals basisbalk, platform, frames, trap en zwenkwiel.

Keuring, onderhoud en inspectie rolsteiger met Centix

Werkplaatskraan

Keuring, onderhoud en inspectie werkplaatskraan met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor Werkplaatskraan bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op de werkplaatskraan. Het plan is onderverdeeld in documenten, opschriften, staat van onderhoud, vallende voorwerpen, breken/ bezwijken en vallende voorwerpen.

Magazijnstelling

Het onderhouds- en inspectieplan voor de magazijnstelling bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een magazijnstelling. Het plan bestaat onder andere uit controle op opschriften, werkplek, staat van onderhoud en stabiliteit.

inspectie, onderhoud en keuring magazijnstelling in Centix

Brandblusser (NEN 2559)

Het onderhouds- en inspectieplan voor een brandblusser bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op brandblussers. Het plan is onderverdeeld in onder andere visuele inspectie, pictogrammen, controle druk manometer, controle gewicht et cetera.

Keuring, onderhoud en inspectie brandblusser met Centix

Noodverlichting

Keuring, onderhoud en inspectie noodverlichting met Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor (nood)verlichting bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op noodverlichting. Het plan is onderverdeeld in visuele inspectie, onderzoek buitenkant, functietest, onderzoek binnenkant et cetera. Vaak wordt dit gebruikt in combinatie met de looplijsten.

EHBO doos

Het onderhouds- en inspectieplan voor een EHBO koffer bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een EHBO doos. 

EHBO koffer checklist in Centix

AED

AED defibrillator checklist in Centix

Het onderhouds- en inspectieplan voor een AED, ook wel een automatische externe defibrillator, bevat alleen vragen. Het inspectieplan wordt door de meeste organisaties jaarlijks uitgevoerd op een AED. 

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor jouw organisatie.

Overige onderhoud- en inspectieplannen