Nieuwe tag toegevoegd aan Centix tags: de SpiderTAG

Centix heeft een nieuwe tag aan de Centix Tags toegevoegd: De SpiderTAG! Deze tag gaat verder en is nauwkeuriger dan andere tags. Juist door de Wifi triangulatie voor indoor locaties. De combinatie van communicatie via 4G en Wifi zorgt binnen én buiten voor een nog specifiekere locatie bepaling. Zo weet u altijd waar uw belangrijke gereedschap of materieel staat. 

Voordelen Tags

U beheert uw materieel en gereedschappen al in Centix mét reden: U wilt een duidelijk overzicht en inzicht in al uw middelen en objecten. Hoe fijn zou het zijn als u geregeld informatie krijgt (via alerts) over uw waardevolle assets? Dan hebben we het niet alleen over de locatie van uw materieel en gereedschap, maar ook over verbruik en de inhoud van een tank. Bijvoorbeeld van een aggregaat. Wat dacht u van het bijhouden van de temperatuur, draaiuren en beweging? Deze data kunnen allemaal geregistreerd worden, afhankelijk van welke tag u gebruikt. 

 

Toepassing tags

Centix tags zijn een hele waardevolle aanvulling op uw Centix Online systeem. Hiermee wordt u het beheer van gereedschappen en materieel nog gemakkelijker gemaakt. Op dit moment biedt Centix vier soorten tags aan: De GeoTAG, de GeoTAG XL, de MiniTAG en de SpiderTAG. De GeoTAG (XL) is voor alle materieel dat stampt en trilt; de MiniTAG is voor handgereedschap en de SpiderTAG is voor de combinatie indoor en outdoor gebruik. 

Over Centix

Hoe u Centix ook gebruikt, voor het beheren of zowel NEN 3140 als visueel keuren van (elektrisch) gereedschap, materieel, machines of installaties, met Centix Online Basis zit u goed. U heeft niet alleen dé keursoftware in huis, Centix levert complete Enterprise Asset Management (EAM) software voor de (internationale) industrie, zoals werkplaatsen, servicebedrijven, productielocaties en offshore bedrijven. Klanten gebruiken Centix met name voor het beheer van het ‘main equipment’. De inzet van Centix tags is een hele waardevolle – praktisch onmisbare – aanvulling, waarmee u uw materieel of gereedschappen altijd kunt lokaliseren, en dus beter kunt beheren.