Niet alleen ISO 27001 maar nu ook ISO 9001 gecertificeerd

🎉🎂🥞 Yes! Niet één maar twee ISO-certificeringen! 🥞🎂🎉

 

Drie jaar geleden hebben we Centix laten certificeren voor de ISO 27001. Het was nu tijd voor de her-certificering en die hebben we met vlag en wimpel gehaald. Met het behalen van de ISO 27001 certificering is aangetoond dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben!

 

Maar er is meer…. Centix heeft zich nu ook laten certificeren voor ISO 9001 en ook die hebben we gehaald. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement laten wij zien aan onze klanten, partners en andere belanghebbenden dat Centix de processen dusdanig beheerst, dat wij stelselmatig en met een betrouwbaar proces producten en diensten kunnen leveren die aan de eisen van onze klanten en aan relevante wet- en regelgeving voldoen.

 

Nu achteruit leunen???? Nee hoor😊 Vandaag de evaluatie met Alexander Westerman (onze kwaliteitsmanager), Wilbur Mesu (onze security officer) en John de Rooij vanuit de directie. Daarna weer snel verder om Centix naar een nog hoger niveau te brengen en dat is nodig de ambities van ons en onze klanten waar te maken.