NEN 3140 keuringen, inspecties & certificering

Voor NEN 3140 keuringen en het keuren van lasapparatuur volgens EN IEC 60974-4 werken wij samen met leidende fabrikanten uit de markt.

Wij ondersteunen de volgende fabrikanten: Fluke, Gossen Metrawatt, Megger, Metrel en Nieaf Smitt. Het keuren volgens NEN 3140, DIN VDE 0701-0702 en DGUV regulation 3 (BGV A3) wordt kinderspel met onze software.

 

Naast het uitlezen van meetinstrumenten stelt Centix direct een rapport op. Hierin heeft u direct inzicht in wat er gekeurd en gecertificeerd is.

Met onze standaard rapporten kunt u direct aan de slag! Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee en leveren maatwerk voor uw organisatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

NEN 3140 keuren met Centix Mobile

In Centix kunt u elk type arbeidsmiddel keuren. Hiervoor zijn er kant en klare checklists beschikbaar. Deze voldoen aan de normen en wetgeving. Onze Centix Mobile App maakt het mogelijk om snel en simpel een periodieke visuele keuring uit te voeren.

Wanneer een medewerker keurt wordt eventuele schade direct vastgelegd. Met de Centix Mobile App maakt de medewerker simpel foto’s en voegt deze toe aan het document. Afgekeurd gereedschap wordt direct vervangen met behulp van QR-codestickers.

Alle gegevens zijn automatisch direct te zien en herbruikbaar in Centix.

Centix in de praktijk
Gemakkelijk en snel keuren
Geschikt voor elk type arbeidsmiddel
Inspecties direct vastleggen
Previous
Next

Benieuwd hoe dit werkt in de praktijk?

Vraag een online demo aan en we demonstreren u graag de mogelijkheden over het uitlezen van de metingen in Centix.

Welke PAT testers ondersteunen wij?

Per merk is er een lijst met meetinstrumenten te lezen. Hier staan bijzonderheden zoals uitlees mogelijkheden, verbinding of additionele QR-code scanners die te koppelen zijn. Voor ieder meetinstrument is er een eenvoudige implementatietraject op maat beschikbaar! Is dat de enige ondersteuning die wij bieden? Nee, zeker niet! Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur staan onze support specialisten voor u klaar. 

Bekijk hieronder per merk alle ondersteunende meetinstrumenten