Centix Asset Management modules

Centix Online Basis biedt standaard uitgebreide functionaliteiten. Maar om voor elke branche en elke situatie aan te sluiten is het mogelijk extra functies als uitbreiding op het pakket toe te passen. Vrijwel alle modules zijn los van elkaar te gebruiken en toe te passen voor het aantal gebruikers dat u wenst. Voor het gemak zijn de modules verdeeld in drie overzichten.

 

In overleg met onze experts kunt u erachter komen welke modules het beste inspelen op uw behoefte. Wilt u meer weten of heeft u vragen over de modules? Kom in contact of plan een demonstratie in!

Algemene uitbreidingen

Naast Centix Online Basis biedt de algemene uitbreidingen modules aan zoals capaciteitsplanning, fiattering en meerdere  talenondersteuning.

Inkoop, verkoop & verhuur

De handelsmodule is toepasbaar voor zowel inkoop, verkoop- als verhuurproducten. Het gehele proces van factuur tot afwikkeling is beheersbaar in Centix.

Werkorders & ticketing

Met de werkorders en ticketing module wordt uw serviceorganisatie optimaal ingericht. Van werkplaats tot het plannen van monteurs en nog veel meer.

meer dan 25 jaar ervaring in asset management!

Voor iedere branche hebben wij standaard oplossingen en waar nodig maatwerk beschikbaar. 

Benieuwd wat wij voor uw branche kunnen betekenen?

Demonstratie aanvragen

Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn

Demonstratie inplannen

Meer weten over Centix? Plan vandaag nog een demonstratie! Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden met Centix.

 

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via +31 – 348 – 471040.

 

Meestal wordt Microsoft Teams gebruikt om een demonstratie te geven. Na een demonstratie kan desgewenst een testomgeving in de gewenste configuratie ter beschikking worden gesteld.