Meer inzicht in de status van uw of de eindgebruikers objecten door de ‘status wijzigen’ widget

Met de groeiende toegang van eindgebruikers tot het Centix Online portaal, ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van leuke nieuwe features voor onze software. Zo kan het detail van een object (bijvoorbeeld gereedschap/materieel) door middel van widgets, helemaal naar wens van de organisatie, ingeregeld worden.

'Status wijzigen' widget

Elke keurder kent het scenario wel: je komt aan bij een klant en er ontbreekt gereedschap of materieel.  De klant is het gereedschap of materieel kwijt, maar dit is niet vastgelegd in het systeem. Wat betekent dat het object nog wel op de keuringslijst staat. Speciaal voor dit soort scenario’s hebben wij een mooie toevoeging aan onze software ontwikkeld, namelijk de ‘status wijzigen’ widget.

Met de nieuwe widget wordt het voor eindgebruikers met gelimiteerde toegangsrechten eenvoudig om een verloren object in het systeem te markeren als ‘historie’ of juist een eerder als verloren gemeld object weer als ‘actief’ te markeren. Dat is voor iedereen goed nieuws:

  1. De eindgebruiker behoudt het overzicht: Dankzij de ‘status wijzigen’ widget kan de eindgebruiker direct zien welke objecten actief zijn en welke als verloren zijn gemarkeerd.
  2. Verbeterd inzicht voor keurders: Keurders kunnen voorafgaand aan hun bezoek beter inschatten welke situatie ze op locatie zullen aantreffen. Doordat de eindgebruiker zelf objecten op ‘historie’ kan zetten, wordt voorkomen dat keurders gereedschap of materieel op de keuringslijst hebben staan wat niet meer gebruikt wordt, omdat het bijvoorbeeld kwijt of stuk is.
  3. Automatische meldingen: Verantwoordelijken binnen de organisatie kunnen automatisch berichten ontvangen dat een object kwijt is geraakt of juist weer is gevonden, waardoor zij beter kunnen inspelen op de situatie. Bijvoorbeeld door het gereedschap of materieel opnieuw aan te schaffen.

Voor bepaalde type bedrijven, zoals technische groothandels, opent deze ontwikkeling ook de deur naar nieuwe verkoopkansen. Is de klant gereedschap kwijt…? Mooie verkoopkans! Het verlies van gereedschap of materieel kan nu direct worden omgezet in een kans om deze items te vervangen of te upgraden, wat zowel voor de klant als de technische groothandel voordelig kan zijn.

Kortom, de ‘status wijzigen’ widget brengt niet alleen praktisch gemak, maar biedt ook een strategisch voordeel voor organisaties in verschillende sectoren.

Wilt u zelf Centix uitproberen? Vraag uw eigen demo account aan!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u Centix zelf eens uitproberen voor uw organisatie? Vraag dan snel een demo aan! Het is vrijblijvend en gratis!