Centix klantcases

Uitgelichte klantcases

Zwarts Veiligheid & Techniek gebruik Centix in het gehele proces
Tessa de Kuijper

Zwarts Veiligheid & Techniek: “Wij gebruiken Centix in ons gehele proces” 

Zwarts Veiligheid & Techniek is een bedrijf dat zich toelegt op de keuring, verhuur en verkoop van diverse hef- en hijsmaterialen, draagbaar klimmaterieel en (permanente) valbescherming. Om het beheer goed te stroomlijnen gebruikt Zwarts de software van Centix. “Wij gebruiken Centix in ons gehele proces.” Johan Zwarts vertelt in dit artikel over zijn ervaringen met de Centix software en hoe deze bijdraagt aan de effectiviteit van hun werkzaamheden.

Lees verder »
Tessa de Kuijper

Hemink Groep: “Centix groeit met je mee!”

Hemink Groep heeft de afgelopen tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt. Met deze groei kwam de noodzaak om het beheer van hun groeiende aantal materieelstukken beter aan te pakken. Daarom zocht het bedrijf de hulp in de software van Centix. Inmiddels is het bedrijf een halfjaar met Centix onderweg. We spaken met Marc van Slooten over de ervaringen tot nu toe.

Lees verder »

Klantcases per branche

Ontdek de impact van Centix in verschillende branches door de ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Leer hoe onze software in de praktijk wordt ingezet en welke voordelen bedrijven ervaren.

Voor welke branche bent u opzoek naar praktijkverhalen?

Klantcases per branche

Ontdek de impact van Centix in verschillende branches door de ervaringen van onze gewaardeerde klanten. U vindt onze klanten van bouw en inspectie- en keuringsbedrijven tot industrie en  installatietechniek. Al deze bedrijven hebben één gemeenschappelijke wens: het overzichtelijk en op eenvoudige wijze bijhouden en inspecteren van gereedschap, materieel, installaties en machines. Leer hoe onze software in de praktijk wordt ingezet en welke voordelen bedrijven ervaren.

Bouw

GWW

Installatie

Technische groothandel

Inspectie- en keuring

Verhuur

Industrie

Publieke sector

Klantcases per branche

Centix wordt ook gebruikt bij

Wilt u meer weten over Centix?
Vraag dan gratis en vrijblijvend een productdemonstratie aan!