IvS Keuringen en Service: “Samen met Centix onderweg naar tevreden klanten in veiligheid van arbeidsmiddelen en data”

IvS Keuringen en Service:

“Samen met Centix onderweg naar tevreden klanten in veiligheid van arbeidsmiddelen en data”

IvS Keuringen en Service groeide uit van een eenmanszaak tot een bedrijf met inmiddels 700 klanten. Volgens eigenaar Ivo van Summeren is de kracht van het bedrijf het niche: “We zijn goed in keuren. Dan bieden we nog de service en de juiste administratie erbij. Daarvoor gebruik ik Centix. Dat Centix makkelijk opschaalbaar is, past ook bij mijn wens om te groeien.”

Situatie voor Centix: Vanaf dag één in Centix

IvS Keuringen en Service gebruikt Centix vanaf dag één, toen het bedrijf nog STARO heette. Inmiddels werken IvS en Centix al 17 jaar samen. “Toen ik begon, was er nog niet veel aanbod. Wat Centix destijds bood, paste bij mij. We zijn in die 17 jaar samen volwassen geworden. Wat mij het meeste aanspreekt, is dat Centix het pakket constant innoveert. Het is nooit af. Daarmee doen we dit ook een heel klein beetje samen. De input en output is wel mooi. Ik ben wel eens een keer door John genoemd als zijnde: niet de grootste, maar wel de meest intensieve klant. Mijn feedback wordt in ieder geval altijd serieus genomen, zeker als goed beargumenteerd kan worden wat de waarde is van bepaalde verbeterpunten voor iedereen. We ontvangen ook altijd een goede beargumenteerde terugkoppeling, als ze bepaalde aangedragen punten wel of niet doorvoeren. Wat dat aangaat is Centix meer partner dan leverancier.”

 

Oplossing van Centix: Klantvriendelijk

De doestelling vanaf het begin was om te groeien. “Daar paste Centix bij, omdat het kan meegroeien. Het is namelijk eenvoudig om personeel toe te voegen en met meer mensen tegelijk in het systeem te werken. Door het online platform wat we hebben met Centix, kan ik veel klanten tegelijkertijd bedienen. Daardoor zie ik ook groeimogelijkheden. Met Centix zijn keuringen en onderhoud van mijn klanten altijd op orde. Dat is een must. Bij een controle of inspectie kunnen we direct over- en inzicht bieden in de onderhoudshistorie en keuringen. Klanten vinden het erg fijn dat ze kunnen inloggen om bij alle gegevens te kunnen, inclusief keuringscertificaten. Dat wordt door 98 procent als heel fijn ervaren en door 20 procent zelfs als super!” 

Voordelen/ Resultaten met Centix: Groei

  • Centix is opschaalbaar en groeit mee: in 17 jaar groeide IvS van 0 naar 700 klanten. 
  • Als meegroeipartner is Centix niet alleen leverancier: “We doen het echt samen.”
  • De kracht van Centix: het pakket staat nooit stil, is altijd in ontwikkeling.
  • Klanten van IvS zijn tevreden, doordat ze inzicht hebben in hun keuringsinfo en onderhoud.
  • Bij Centix ervaart IvS een veilig gevoel: “Met alle protocollen en ISO-certificering weten we dat we bij Centix gewaarborgd en veilig zitten.”
  • IvS werkt inmiddels al geruime tijd met QR-codes, die op de machines geplakt worden, waardoor het voor de medewerkers, maar ook voor onze klanten makkelijk inzichtelijk is: wanneer wat gekeurd is en wanneer en ook waar materieel thuishoort.
  • Centix is stabiel en biedt continuïteit: “Je kunt net zo hard offline werken als online. Ook met Centix Mobile. Het netwerk kan wegvallen. Maar als je batterij geladen is, kun je gewoon keuren.”