IvS Keuringen en Service: “Centix past bij onze wens om te groeien”

IvS Keuringen en Service werkt al 17 jaar samen met Centix. Het bedrijf gebruikt Centix voor het registreren van keuringen van elektrische arbeidsmiddelen bij inmiddels 700 klanten. Dat zijn boormachines, verlengsnoeren en kabels en dergelijke, maar ook ladders en trappen en hijs- en hefmiddelen. Ivo van Summeren van IvS Keuringen en Service zegt: “We zijn er erg tevreden over. Vooral omdat het pakket past bij onze wens om te groeien.”

Ivo vertelt hoe Centix IvS enorm ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden. “We zijn als bedrijf heel erg gegroeid, maar merken ook dat Centix heel erg gegroeid is. Wat voor ons ook erg fijn is, dat ze blijven innoveren, zodat we voorop blijven lopen en onze klanten ook elke keer het allerlaatste kunnen bieden van wat er op de markt verkrijgbaar is. Dat wordt door ons enorm gewaardeerd, maar zeker ook door onze klanten.”

Ivo van Summeren - “Zoals het bij ons is - bij IvS Keuringen en Service is het Veiligheid in arbeidsmiddelen - is Centix veiligheid in data.”

Beste service

De belangrijkste doelstelling van IvS is om een goede service te bieden en de klanten op tijd te bedienen. “Alle klanten tevreden houden en zorgen dat ze de juiste aandacht krijgen dus”, zegt Ivo. “Dat is nog best een uitdaging, met name omdat het niet meevalt om goed personeel te vinden.” Om de beste service te kunnen geven, vindt hij het belangrijk dat aan een aantal randvoorwaarden voldaan wordt: “Alle voorzieningen, bussen, meetgereedschappen, de look en feel voor de klant, het moet er gewoon goed uitzien. Dat de klant online hun keuringsrapporten kunnen inzien met Centix hoort daar ook bij.”

Inzicht

Om zowel klanten als medewerkers meer inzicht te geven, gebruikt IvS al jaren QR-codes, die op de machines geplakt worden. “Hierdoor is alle informatie voor de medewerkers van ons, maar ook voor onze klanten makkelijk inzichtelijk. Bijvoorbeeld: wanneer iets gekeurd moet worden, bij welke vestiging of persoon het hoort. In Centix kun je alle rapporten en documenten aan toevoegen, wat voor alle partijen erg prettig werkt.”

Veiligheid

Ook de ISO-certificatie van Centix is voor Ivo een pre, omdat daarmee een stuk veiligheid wordt gewaarborgd. “Zoals het bij ons is – bij IvS Keuringen en Service is het Veiligheid in arbeidsmiddelen – is Centix veiligheid in data. De klant moet er niks van merken. Bij veel bedrijven is het zo: als de software uitvalt, sta je stil. Met Centix kun je net zo hard offline werken als online. Ook met Centix Mobile. Het netwerk kan wegvallen. Maar als je batterij geladen is, kun je gewoon keuren.”

 

Voor meer informatie over IvS Keuringen en Service: Bezoek de website van IvS

Wilt u ook voorop blijven lopen en uw arbeidsmiddelen goed onderhouden?
Vraag dan gratis en vrijblijvend een demo account aan!