Introductie service formulieren

Introductie service formulieren

 

Verbeter uw service organisatie met simpel te scannen QR- code formulieren. Met de introductie van de dynamisch instelbare service formulieren breekt een nieuwe fase in de ontwikkeling van Centix aan.

De formulieren zijn zelf in elkaar te slepen met content zoals standaard Centix velden en zelf gedefinieerde invoervelden en zijn uiterst flexibel. Zo kunnen labels worden aangepast, per invoerveld bepaald worden in welke rol ze getoond worden en vertalingen worden toegevoegd.

In het gebruik zijn de formulieren super simpel. De indiener scant eenvoudig de QR-code en vult het formulier in met de telefoon. De serviceformulieren ‘posten’ hun informatie in de Workflow module zodat het serviceproces geïntegreerd opgestart kan worden. De indiener en beheerder krijgen eventueel per mail een bevestiging.

Het dynamisch instelbare formulier krijgt in de volgende versie een vervolg op het productdetail in het frontoffice.

Met verloop van tijd zullen de frontoffice formulieren allemaal in elkaar te slepen zijn.

Voor de geïnteresseerden is er meer nieuw ‘onder de motorkap’. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de versie historie van het formulier bewaard blijft. Deze ontwikkeling verwachten we op termijn op meer plekken in Centix in te zetten zodat het ‘tracken’ van aangebrachte veranderingen eenvoudiger wordt.

Voor de service formulieren zal op vrijdag 8 oktober van 13:00 uur tot 14:00 uur een Webinar plaatsvinden. 

 

U kunt zicht hier aanmelden voor dit Webinar.