Hoe GMC Instruments en Centix elkaar versterken…

Wat is de toegevoegde waarde voor onze (gezamenlijke) klanten? Die vraag staat altijd centraal bij keuzes die Centix maakt. Zo ook bij nieuwe ontwikkelingen van de software en bij het aangaan van partnerships. Bijvoorbeeld met onze partner GMC Instruments uit Woerden.

Al jarenlang werkt Centix samen met GMC Instruments, aanbieder van high end testapparaten. Het geheim achter dit succesvolle partnerschap? Dat is er niet. Wel één sleutelwoord, namelijk: vertrouwen. Wat hebben we gemeen? Dat is met name de mentaliteit. “De support is altijd bereikbaar!”, aldus Managing Director Erik Pleijsier van GMC Instruments.  

 

In tegenstelling tot concurrenten, levert GMC niet alleen meetapparatuur, maar kloppen klanten ook aan voor een goed meetadvies. Al meer dan 35 jaar is GMC Instruments de specialist binnen Test-, meet en regeltechniek. Ook verzorgt het bedrijf cursussen en kunnen GMC klanten altijd rekenen op de service van GMC Instruments. Erik: “Wij weten heel veel van testen en meetapparatuur en kunnen daarin goed advies geven. Daar past Centix als specialist op eigen vakgebied goed bij. Er zijn veel partijen die pretenderen onze meetinstrumenten uit te kunnen lezen. Centix is een van de weinigen die het kan.”  

Vertrouwen

De samenwerking tussen GMC Instruments en Centix is gestoeld op wederzijds – door de jaren heen opgebouwd – vertrouwen. Bij tientallen klanten werken de partners samen, elk binnen het eigen afgekaderde vakgebied. Centix verwijst klanten door naar GMC Instruments en andersom gebeurt dat ook. Wanneer klanten uitgebreidere beheersoftware nodig hebben, adviseert GMC Instruments altijd Centix.  

"Er zijn veel partijen die pretenderen onze meetinstrumenten uit te kunnen lezen. Centix is een van de weinigen die het kan.”

“Bel even met Montfoort”

“Wij kunnen apparatuur verkopen. Als het om software gaat, zeggen we: Bel even met Montfoort”, aldus Accountmanager Rob Strik van GMC Instruments. “Dan gaat het wel om de klanten die ‘ingewikkeld’ zijn voor onze eigen software. Zodra klant ook verhuur heeft – zoals bijvoorbeeld een Jan Snel – of als ze een service tool moet hebben om monteurs buiten te plannen, verwijzen wij door naar Centix.” 

Ontwikkelingen

Gezien ook verzekeraars steeds hogere eisen stellen aan bedrijven, qua keuringen en onderhoud van te verzekeren materieel, denken de heren van GMC dat ook daarin een rol is weggelegd voor Centix. “Dan gaat het met name om de certificaten voor installatietesten, waarmee bedrijven onderhoud/ keuringen moeten bewijzen”, zegt Rob.  

 

Erik: “Voor de toekomst denk ik dat we elkaar zullen blijven versterken, met name binnen de instrumenten- en installatietesten. Beide bedrijven zijn continu in ontwikkeling en ook dat sluit mooi op elkaar aan, en de tien zekerheden die we bieden.” Rob: “Wij bieden ook wel zelf software voor klanten die alleen een keurrapportje willen. Wat wij niet doen, is een compleet systeem leveren. Daarom zullen we ook wegblijven bij het software gebeuren. Partijen als Centix zijn nu eenmaal beter toegerust. Ieder zijn specialisme! Juist dat is ook onze kracht samen.” 

 

 

Meer informatie over GMC Instruments? Bezoek de website. 

Zelf ontdekken hoe Centix werkt? Vraag een Demo aan!

Wilt u weten wat Centix voor u kan betekenen? Vraag dan gratis een demo account aan.