Centix wenst u…

Centix blikt tevreden terug op een succesvol jaar. Het was een jaar waarin we volop nieuwe samenwerkingen zijn begonnen en op een fijne manier samenwerkten met onze loyale klanten. Wij wensen al onze relaties via deze weg fijne feestdagen toe en een goed 2023!

Groei en ISO certificering

Centix heeft in 2022 ook weer een stabiele groei laten zien. Met de ISO 27001, die we al drie jaar op zak hadden, laten we zien dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben. Nieuw was dit jaar de ISO 9001 kwaliteitsmanagement certificering. Hiermee tonen we aan dat Centix de processen beheerst: wij leveren dus met een betrouwbaar proces producten en diensten die zowel aan de eisen van onze klanten als aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van ISO voldoen.  

Bedankt!

Mede door de prettige manier van samenwerken met onze klanten en partners, verbetert de software zich qua efficiëntie, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid tot een systeem, waarin de gebruiker centraal staat. Deze mooie resultaten zorgen ervoor dat wij vol goede moed het nieuwe jaar ingaan. Via deze weg willen wij u bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in het afgelopen jaar. Wij kijken uit naar al het mooie wat komen gaat in 2023… Namens Centix wensen wij u alvast fijne feestdagen en zowel op persoonlijk als zakelijk vlak een gezond en succesvol 2023!

Over Centix

Hoe u Centix ook gebruikt, voor het beheren of zowel NEN 3140 als visueel keuren van (elektrisch) gereedschap, materieel, machines of installaties, met Centix Online Basis zit u goed. U heeft niet alleen dé keursoftware in huis, Centix levert complete Enterprise Asset Management (EAM) software voor de (internationale) industrie, zoals werkplaatsen, servicebedrijven, productielocaties en offshore bedrijven. Klanten gebruiken Centix met name voor het beheer van het ‘main equipment’. De inzet van Centix tags is een hele waardevolle – praktisch onmisbare – aanvulling, waarmee u uw materieel of gereedschappen altijd kunt lokaliseren, en dus beter kunt beheren.