Centix webshop verbeterd door nieuwe zoekfunctie

De Centix webshop heeft nu een zoekfunctie gekregen die uitgerust is op het zoeken van technische producten voor bouw- en installatiebedrijven en de industrie. De webshop wordt vooral ingezet voor het ondersteunen van interne medewerkers zoals monteurs, werklieden, uitvoerders en projectleiders. Zij kunnen nu via een overzichtelijke catalogus hun bestelling doen. In een oogopslag is zichtbaar welke product categorieën er zijn en wat ze waar kunnen vinden. Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.  

Wat betekent het voor u?

De catalogus is tegelijk uw visitekaartje. Wanneer uw medewerkers of klanten een bestelling doen, is het fijn als ze niet lang hoeven te zoeken. In de algemene zoekbalk kan gezocht worden in categorieën en producten. Door de toegevoegde subcategorieën kunt u direct vinden wat u zoekt. Bovendien kan hier ook nog gefilterd worden op eigenschappen, die u zelf kunt instellen. Bijvoorbeeld gewicht, brandstof of vermogen. 

Voordeel

Wanneer u als groothandel, verhuur-, bouw– of GWW-bedrijf klanten of uw medewerkers materieel laat bestellen, is het voor hen prettig om dit nu vanaf deze versie nu via deze gebruiksvriendelijke catalogus te doen. Het ziet er professioneel uit en laat gelijk zien wat u in huis hebt. Om snel te kunnen zoeken en de juiste resultaten te tonen is er gebruik gemaakt van moderne technologie. Dit zorgt voor snelle zoekresultaten! “Kortom een verbetering waar we trots op zijn!”

Onderdeel van handelsmodules

De webshop is onderdeel van de ordermodule die onder de handelsmodules valt. Voor wie zijn deze modules geschikt en wat voegen ze toe? Wanneer u te maken heeft met (intern) verhuren van materieel en gereedschap, kunt u het beste de producten- en ordermodule gebruiken als aanvulling op Centix Online.    Het begint al in de voorbereiding: het materieel moet gereserveerd worden op de juiste data. Ook als u gereedschap en materieel wilt doorberekenen op projecten, biedt Centix met deze modules de beste oplossing. Datzelfde geldt voor factureren aan klanten. Dit laatste doet u met de facturatie module. Zowel voor verkoop als verhuur zijn er uitgebreide mogelijkheden.

Balie afgifte

Het is niet voor niets dat bouw- en verhuurbedrijven, maar ook diverse gemeentes Centix weten te vinden! Zo is de Balie afgifte functionaliteit speciaal gemaakt om tientallen mensen snel hun gereedschap mee te kunnen geven, zoals een bladblazer of een heggenschaar. Zij kunnen snel aan de slag en u heeft overzicht op uw materieel en gereedschap, dat optimaal benut wordt.

Tariefschema’s verhuur

Voor de verhuur zijn de mogelijkheden ook legio: met uitgebreide tariefschema’s voor dag-, week- en maandhuur. Wist u dat u hiermee ook meetstanden, verbruik van aggregaten, maar ook uren en kilometers bij kunt houden? Dankzij Centix kunt u tot in detail uw order volgen in de webshop, waarin monteurs, uitvoerders, werkvoorbereiders, projectleiders, maar ook uw klanten hun bestelling doen. Voor alle doelgroepen – van verhuur, gemeente, industrie en bouw –vindt u bij Centix daarmee dé oplossing om u, uw medewerkers en klanten het werken gemakkelijker en efficiënter te maken! 

Wilt u meer weten? Vraag een Demo aan!

Werkt u nog niet met de handelsmodules en wilt u hier graag meer over weten? Plan dan snel een demonstratie in en zie wat Centix voor uw organisatie kan betekenen!