Méér dan materieel tracking met Centix TAGS

"Altijd en overal inzicht in uw waardevolle materieel of gereedschappen met Centix"

U wilt altijd weten waar uw waardevolle materieel en gereedschappen zich bevinden. Gebruikt u ze optimaal, zijn ze nog op locatie, hoe is het verbruik en is alles gekeurd? Met Centix tags wordt het beheer van gereedschappen en materieel u nog gemakkelijker gemaakt! 

Centix TAGS, een onmisbare aanvulling om uw materieel en gereedschappen nog beter te beheren...

De wereld om ons heen verandert, ook op de bouwplaats of in de industrie. Door meer data te verzamelen is het mogelijk efficiënter te werken. Om uw kostbare materieel of gereedschap efficiënter in te zetten. U beheert uw materieel en gereedschappen al in Centix mét reden: U wilt een duidelijk overzicht en inzicht in al uw materieel en middelen. Hoe fijn zou het zijn als u geregeld informatie krijgt (via alerts) over uw waardevolle assets? Dan hebben we het niet alleen over de locatie van uw materieel en gereedschap, maar ook over verbruik en de inhoud van een tank. Bijvoorbeeld van een aggregaat. Wat dacht u van het bijhouden van de temperatuur, draaiuren en beweging? Deze data kunnen allemaal geregistreerd worden, afhankelijk van welke tag u gebruikt. 

Met de Centix tags voorkomt u dat uw materieel of gereedschap kwijt raakt. Door een tag aan te brengen op uw materieel ziet u precies waar het zich bevindt of geweest is. Of u dit nu toepast op groot, duur of klein materieel en specialistisch gereedschap. Van een dure laser in de bouw, een kraan in de Grond, weg en waterbouw tot aggregaten en lichtmasten bij de verhuurbedrijven. Deze middelen gaan vaak heel het land door, zijn makkelijk te transporteren en hebben een bepaalde waarde, waardoor deze middelen juist geschikt zijn om uit te rusten met een Tag. Volg ze altijd en overal in uw eigen
Centix omgeving

*Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

De GeoTAG (XL), MiniTAG of SpiderTAG. Wat kiest u?

Voor elke toepassing in uiteenlopende situaties. Kies de grootte, locatie nauwkeurigheid en batterijduur. U kiezen uit de MiniTAG, GeoTAG (XL) of SpiderTAGDoor een tag aan te brengen op uw materieel/ gereedschap kunt u het snel lokaliseren en allerlei informatie over uw materieel inlezen. Bijvoorbeeld wanneer het weer gekeurd moet worden. Dit is mogelijk voor zowel groot en duur als klein materieel en specialistisch gereedschap. Of u nu een dure laser in de bouw wilt taggen of een kraan in de Grond Weg en Waterbouw (GWW), of aggregaten en lichtmasten (van verhuurbedrijven). Centix maakt het beheer van uw waardevolle assets zoveel gemakkelijker!

€59,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Kleinste Tag op de markt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in klein materieel of handgereedschap.

 

 

€135,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare draadloze tag en tracker voor groot  (trillend/ stampend) materieel. Tag bijvoorbeeld uw containers, aanhangers, voertuigen en agregraten.  

€179,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare GeoTAG XL. Geschikt voor trillend/ stampend materieel. Communiceert zowel indoor- als outdoor door de extra sterke GPS en Sigfox antennes. 

SpiderTAG prnt screen brochure - vergroot

€135,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare tag. De combinatie 4G en Wifi triangulatie zorgt voor een nauwkeurige locatie bepaling indoor en outdoor. 

 

 

“Wij rusten al ons materieel met een waarde boven de €1500,- uit met een TAG

Download de brochure

Wilt u direct meer weten over functies van de Centix Tags? En hoe ze effectief zijn in te zetten? Download dan direct de brochure! 

Uw Centix tags, uw voordeel!

Inzet verhogend

Verhoogde inzet van materieel en voorkomt onnodige stilstand.

Onderhoud & beheer

Volledig geïntegreerd in Centix voor o.a. onderhoud en inspecties.

Lange levensduur

Op accu of oplaadbaar zodat de tags jaren lang mee gaan.

Inzicht in dashboard

24/7 inzicht in Centix met diverse interactieve maps. 

Voor elk object

Bestand tegen elke (weers-)invloed en omgeving.

Draaiuren registratie

Manage de capaciteit, verbruik of inhoud van een object.

Geofence

Automatisch verplaatsen van objecten van- en naar locatie.

Direct beginnen

Bestel, plak, activeer en volg uw objecten.

De toepassingen in Centix met de TAG

Volgen materieel en tools

In Centix kunt u met het handige dashboard uw materieel en gereedschappen volgen en beheren. De tags kunnen volledig geïntegreerd worden in de Centix software.  Met slimme meldingen krijgt u eenmaal per uur een update over de status en locatie van uw materieel/ gereedschap. 

Draaiuren registratie

Middels uw handige dashboard in Centix leest u van afstand de capaciteit, gemiddeld vermogen, inhoud van de tank óf het verbruik van bijvoorbeeld een aggregaat uit. U bespaart zo tijd door een efficiëntere inzet van uw materieel/ gereedschappen, ook omdat u onder andere met de GeoTAG verbruiksinformatie en bijvoorbeeld het brandstof niveau kunt uitlezen.

  
Generator CenTag dashboard

Onderhoud in Centix

Beheer en lokaliseer uw objecten in Centix. Zo maakt u eveneens gebruik van de onderhoud- en inspectie mogelijkheden. Met draaiuren registratie, het automatisch verplaatsen en doorbelasten van huur en automatische berichtgeving

sluiten onze tags naadloos aan op ons complete beheer pakket.

Automatisch verplaatsen

U ontvangt automatische berichten via Whatsapp of e-mail bij bepaalde gebeurtenissen, zoals verplaatsen buiten gebruikstijden, buiten een door u ingestelde zone (geofence). U weet wanneer uw materieel/ gereedschappen worden ingezet op welk project of wat terugkomt naar het magazijn. Zo kunt u U kunt u automatisch huur doorberekenen/ kosten doorbelasten.

Direct aan de slag met Centix tags!

  1. Als Centix klant, kunt u direct aan de slag: Bestel de Tags
  2. Wij sturen de Tags naar u op
  3. Breng de Tag aan op het gewenste te volgen materieel of gereedschap
  4. Koppel de Tag aan het object in Centix
  5. Volg het object via de dashboards in uw Centix omgeving
GWW kraan

Meer weten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de Tags.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de toepassingen van Tags met Centix of benieuwd naar de prijzen? Download onze Brochure Centix Tags en plan vandaag nog een demonstratie in en onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via +31 – 348 – 471040.

Heijmans materieel op de werf
Veelgestelde vragen

Nog niet uit over de aanschaf van een Centix Tag? Hierbij een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Bestel de Tags, wij sturen ze vervolgens naar u op, activeer de Tag, koppel deze aan een object in Centix en volgen maar! 

Door de Tag te activeren en te koppelen aan een object in Centix, volgt u vanuit Centix de objecten in een overzichtelijk dashboard

Per tag kunt u deze verschillend bevestigen. Maar veelal met schroeven, plakken, tie-wraps of magneet. Indien u gebruik maakt van de Puckbehuizing voor de GeoTag bevestigt u deze met bovenstaande opties.

Afhankelijk van de toepassing of grootte van het te volgen object kiezen we een passende Tag. Onze experts vertellen u hier alles over. 

Defect gereedschap of materieel en is de tag overbodig? Haal de tag van het object af en bevestig deze op een nieuw object. Ontkoppel in Centix de tag en wijs deze toe aan het nieuwe object.

Als de Tag defect is heb je  binnen 24 maanden garantie. Maar wat gebeurt er met uw abonnement? Deze kunt u eenvoudig over zetten naar een andere Tag zodat uw abonnement gewoon wordt overgenomen.

Om te Tag operationeel te krijgen én te kunnen blijven volgen heeft u aanschafkosten en jaarlijkse licentiekosten. Zie voor aanschafkosten de prijzen. Jaarlijkse licentiekosten zijn vanaf €48,-.

Centix Tags in de praktijk

Met de Centix tags heeft u te allen tijde overzicht en inzicht in uw materieel en gereedschap. Waar het zich bevindt, maar ook de inhoud van een tank of het verbruik. Tevens ziet u met onder andere de GeoTAG in één oogopslag of er arbeidsmiddelen zijn die niet gebruikt worden en eventueel ingezet kunnen worden op een ander project. Zo kunt u de inzet van materieel, maar ook de mensen die het materieel/ de gereedschappen bedienen, verbeteren. Geen verloren zoektijd meer, maar volledige focus op de werkzaamheden: uw core business. Dat is een win-win-win situatie dus. Geoptimaliseerde inzet van zowel mensen als middelen, betekent: geoptimaliseerde winstmarges. 

 

Veelal toegepast op trilplaten, kantenmaaiers, bouwlasers, schaftketen, graafbakken, aggregaten, aanhangwagens, lichtmasten, tafelzagen en nog veel meer!

Vorige slide
Volgende slide