Materieel tracking met Centix

"Altijd en overal inzicht waar uw waardevolle materieel of gereedschappen zijn in Centix"

Rust elk stuk materieel of gereedschap uit met één van de nieuwste Tags van Centix en u ziet waar het zich bevindt en of het wordt ingezet. Lees meer over de toepassingen, voordelen en kosten van de Tags.

Voor elke toepassing in uiteenlopende branches

De wereld om ons heen verandert, ook op de bouwplaats of in de industrie. Door meer data te verzamelen is het mogelijk efficiënter te werken. Om uw kostbare materieel of gereedschap efficiënter in te zetten of minder kwijt te raken, worden de MiniTag en GeoTag gebruikt. Door een Tag aan te brengen ziet u precies waar het zich bevindt of geweest is. Dit is mogelijk van groot, duur of klein materieel tot specialistisch gereedschap. Van een dure laser in de bouw, een kraan in de Grond-weg en waterbouw tot aggregaten en lichtmasten bij de verhuurbedrijven. Deze middelen gaan vaak heel het land door, zijn makkelijk te transporteren of hebben een bepaalde waarde, waardoor deze middelen juist geschikt zijn om uit te rusten met een Tag. Volg ze altijd en overal op in uw eigen Centix omgeving.

*Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

Producten

Voor elke toepassing in uiteenlopende situaties. Kies de grootte, locatie nauwkeurigheid en batterijduur. 

MiniTAG

€59,-

Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Kleinste Tag op de markt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in klein materieel of handgereedschap.

GeoTAG

€135,-

Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare draadloze tracker voor groot materieel zoals containers, aanhangers, voertuigen of aggregaten. 

GeoTAG XL

€179,-

Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare XL tracker. Communiceert zowel indoor- als outdoor door de extra sterke GPS en Sigfox antennes. 

De toepassingen in Centix met de TAG

Volgen van objecten

In Centix kunt u met het handige dashboard uw objecten volgen. Daarnaast is de Tag ook over te zetten naar een ander object in Centix.

Draaiuren registratie

Middels een dashboard leest u van afstand de capaciteit, gemiddeld vermogen, inhoud van de tank óf verbruik inzien van bijvoorbeeld een aggregaat uit.

Generator CenTag dashboard

Onderhoud in Centix

Beheer en lokaliseer uw objecten in Centix. Zo maakt u eveneens gebruik van de onderhoud- en inspectie mogelijkheden.

Automatisch verplaatsen

Plaats in de kaart een ‘geofence’ om de lopende projecten of magazijnlocaties. Zo wordt materieel of gereedschap automatisch verplaatst en doorbelast op het desbetreffende project.

“Wij rusten al ons materieel met een waarde boven de €1500,- uit met een TAG

Bestel, registreer en volg uw objecten

  1. Bestel de Tags
  2. Wij sturen de Tags naar u op
  3. Breng de Tag aan op het gewenste te volgen materieel of gereedschap
  4. Koppel de Tag aan het object in Centix
  5. Volg het object via de dashboards in uw Centix omgeving
GWW kraan

Voordelen op een rij!

Inzet verhogend

Verhoogde inzet van materieel en voorkomt onnodige stilstand.

Onderhoud & beheer

Volledig geïntegreerd in Centix voor oa. onderhoud en inspecties.

Lange levensduur

Op accu of oplaadbaar zodat de Tags jaren lang mee gaan.

Inzicht in dashboard

24/7 inzicht in Centix met diverse interactieve maps. 

Voor elk object

Bestand tegen elke (weers-)invloed en omgeving.

Draaiuren registratie

Manage de capaciteit, verbruik of inhoud van een object.

Geofence

Automatisch verplaatsen van objecten van- en naar locatie.

Direct beginnen

Bestel, plak, activeer en volg uw objecten.

Meer weten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de Tags.

Meer weten?

Meer weten over de toepassingen van Tags met Centix of benieuwd naar de prijzen? Plan vandaag nog een demonstratie in en onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via +31 – 348 – 471040.

Heijmans materieel op de werf
Veelgestelde vragen

Nog niet uit over de aanschaf van een Centix Tag? Hierbij een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Bestel de Tags, wij activeren ze en sturen ze vervolgens naar u op. Wijs de Tag toe aan een object in Centix en volgen maar! 

Door de Tag te activeren en te koppelen aan een object in Centix, volgt u vanuit Centix de objecten. Zowel een dashboard met alle tags als vanuit de objectstamkaart.

Per tag kunt u deze verschillend bevestigen. Maar veelal met schroeven, plakken, tie-wraps of magneet. Indien u gebruik maakt van de Puckbehuizing voor de GeoTag bevestigt u deze met bovenstaande opties.

Afhankelijk van de toepassing of grootte van het te volgen object kiezen we een passende Tag. Onze experts vertellen u hier alles over. 

Defect gereedschap of materieel en is de tag overbodig? Haal de tag van het object af en bevestig deze op een nieuw object. Ontkoppel in Centix de tag en wijs deze toe aan het nieuwe object.

Als de Tag defect is heb je  binnen 24 maanden garantie. Maar wat gebeurt er met uw abonnement? Deze kunt u eenvoudig over zetten naar een andere Tag zodat uw abonnement gewoon wordt overgenomen.

Om te Tag operationeel te krijgen én te kunnen blijven volgen heeft u aanschafkosten en jaarlijkse licentiekosten. Zie voor aanschafkosten de prijzen. Jaarlijkse licentiekosten zijn vanaf €48,-.

CenTag in de praktijk

Door uw materieel of gereedschap uit te rusten met een Tag van Centix kunt u altijd en overal uw middelen lokaliseren en traceren. In Centix volgt u gemakkelijk de locaties van al uw beschikbare gereedschap of materieel. Zo heeft u 24/7 inzicht in waar het zich bevindt.

 

Doordat de tag een klein en compact formaat heeft bevestigd u deze gemakkelijk op de voor u zo waardevolle objecten. Hierdoor is de tag goed weg te werken wat de diefstalbeveiliging ten goede komt. De Tag beschikt over een eigen accu en is volledig stof en waterdicht.

 

Veelal toegepast op trilplaten, kantenmaaiers, bouwlasers, schaftketen, graafbakken, aggregaten, aanhangwagens, lichtmasten, tafelzagen en nog veel meer..!

Previous
Next