De SpiderTAG

De SpiderTAG valt qua formaat tussen de GeoTAG en de GeoTAG XL in. Het is een echte multi tracker. De SpiderTAG maakt namelijk gebruik van het wereldwijde 4G netwerk én Wifi triangulatie. Hierdoor zorgt deze tag ervoor dat u zowel binnen als buiten uw materieel gemakkelijk terug kunt vinden. 

Als multi-tracker...

Indoor zeer geschikt en nauwkeurig in gebruik

De SpiderTAG registreert draaiuren, temperatuur en beweging. Het grote voordeel van deze tag is dat deze indoor en outdoor goed werkt. De SpiderTAG is daardoor erg geschikt voor om voor alle soorten objecten te gebruiken: van machines en voertuigen tot containers en kleine apparatuur.

De SpiderTAG, GeoTAG (XL) of MiniTAG. Wat kiest u?

Voor elke toepassing in uiteenlopende situaties. Kies de grootte, locatie nauwkeurigheid en batterijduur. U kiezen uit de SpiderTAG, GeoTAG (XL) of MiniTAG. Door een tag aan te brengen op uw materieel/ gereedschap kunt u het snel lokaliseren en allerlei informatie over uw materieel inlezen. Bijvoorbeeld wanneer het weer gekeurd moet worden. Dit is mogelijk voor zowel groot en duur als klein materieel en specialistisch gereedschap. Of u nu een dure laser in de bouw wilt taggen of een kraan in de Grond Weg en Waterbouw (GWW), of aggregaten en lichtmasten (van verhuurbedrijven). Centix maakt het beheer van uw waardevolle assets zoveel gemakkelijker!

SpiderTAG

SpiderTAG prnt screen brochure - vergroot

€135,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare tag. De combinatie 4G en Wifi triangulatie zorgt voor een nauwkeurige locatie bepaling indoor en outdoor. 

 

 

€135,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare draadloze tag en tracker voor groot  (trillend/ stampend) materieel. Tag bijvoorbeeld uw containers, aanhangers, voertuigen en agregraten.  

€179,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare GeoTAG XL. Geschikt voor trillend/ stampend materieel. Communiceert zowel indoor- als outdoor door de extra sterke GPS en Sigfox antennes. 

€59,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Kleinste Tag op de markt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in klein materieel of handgereedschap.

 

 

Meer weten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de Tags.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de toepassingen van Tags met Centix of benieuwd naar de prijzen? Download onze Brochure Centix Tags en plan vandaag nog een demonstratie in. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via +31 – 348 – 471040.

Heijmans materieel op de werf