Centix Online heeft een nieuw frontoffice relatiescherm 

Centix Online heeft een nieuw frontoffice relatiescherm. Het nieuwe frontoffice relatiescherm is representatiever, werkt sneller en is gebruiksvriendelijker. Bovendien biedt het gebruikers meer inzicht door de weergave van grafieken in een overzichtelijk dashboard. Afhankelijk van hun rechten kunt u bepalen wie bij welke informatie mag en eventueel wijzigingen mag aanbrengen.  

Uitstraling

Een van de meest opvallende verbeteringen is de representativiteit van het nieuwe scherm. Het biedt een modernere uitstraling en een aanzienlijk snellere gebruikerservaring. Echter, wat dit nieuwe scherm echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om verschillende grafieken en diagrammen op uw dashboard weer te geven.  

Grafieken en diagrammen

De grafieken en diagrammen laten essentiële informatie zien, zoals wanneer inspectie nodig is, het totaal aantal objecten van relaties en welke soort objecten er precies zijn. De grafieken bieden een diepgaand inzicht in de status van de organisatie en geeft eindgebruikers de mogelijkheid om zelf te zien hoe alles ervoor staat. Dit is vooral van waarde voor klantportalen, waar klanten nu eenvoudig de status van hun organisatie kunnen volgen. U heeft zo een algeheel overzicht van wat wel en niet binnenkort gekeurd moet worden. Het nieuwe frontoffice relatiescherm is een krachtig hulpmiddel geworden, waarmee klanten pro-actief kunnen handelen en de veiligheid van hun organisatie kunnen verbeteren.