De MiniTAG

De MiniTAG is de kleinste tracker die signalen vraagt en verstuurt via het LoRa (Low Range) Netwerk. De tag is net iets groter dan een twee euro muntstuk. Door uw klein materieel of handgereedschap te taggen, zorgt u ervoor dat u uw gereedschap in feite ‘praat’ met uw Centix omgeving. 

De MiniTAG

Track ook uw kleine, waardevolle gereedschap

De MiniTAG vertelt het systeem waar het gereedschap zich bevindt. U kunt hierop ook meldingen instellen, wanneer uw gereedschap na een bepaalde tijd/ buiten een bepaalde zone komt. Op deze manier beheert u uw gereedschap op hele praktische, efficiënte en voordelige manier.

De MiniTAG, GeoTAG (XL) of SpiderTAG. Wat kiest u?

Voor elke toepassing in uiteenlopende situaties. Kies de grootte, locatie nauwkeurigheid en batterijduur. U kiezen uit de MiniTAG, GeoTAG (XL) of SpiderTAGDoor een tag aan te brengen op uw materieel/ gereedschap kunt u het snel lokaliseren en allerlei informatie over uw materieel inlezen. Bijvoorbeeld wanneer het weer gekeurd moet worden. Dit is mogelijk voor zowel groot en duur als klein materieel en specialistisch gereedschap. Of u nu een dure laser in de bouw wilt taggen of een kraan in de Grond Weg en Waterbouw (GWW), of aggregaten en lichtmasten (van verhuurbedrijven). Centix maakt het beheer van uw waardevolle assets zoveel gemakkelijker!

Centix MiniTAG

€59,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Kleinste Tag op de markt. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in klein materieel of handgereedschap.

 

 

Plug & Play

Testing, maintenance and inspection Theodolite with Centix

Met de MiniTAG weet u waar het is!

De MiniTAG is de kleinste tag in Europa. De tag is in formaat ongeveer vergelijkbaar met een twee euro muntstuk. Bevestig het op de juiste manier aan uw gereedschap en u weet waar het is!

 

  1. Als Centix klant, kunt u direct aan de slag: Bestel de MiniTags
  2. Wij sturen de Tags naar u op
  3. Breng de Tag aan op het gewenste te volgen gereedschap
  4. Koppel de Tag aan het gereedschap in Centix
  5. Volg uw gereedschap via de dashboards in uw Centix omgeving
 
 
 
 
 
 

Meer weten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de Tags.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de toepassingen van Tags met Centix of benieuwd naar de prijzen? Download onze Brochure Centix Tags en plan vandaag nog een demonstratie in en onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via +31 – 348 – 471040.

Heijmans materieel op de werf