Centix introduceert order pick zones

Centix heeft order pick zones geïntroduceerd binnen Centix Online. Met deze nieuwe functionaliteit wordt het order picken gemakkelijker gemaakt.

De vijf belangrijkste voordelen van order pick zones

1. Efficiënt picken

De introductie van de order pick zones betekent een aanzienlijke uitbreiding van uw mogelijkheden om efficiënt te picken in uw magazijn. Dit gaat verder dan de eerdere basisclassificaties van een locatie die zich bijvoorbeeld binnen of buiten het magazijn bevindt.

2. Beter inzicht in stellingen

Met pick zones kunt u nu precies zien in welke zone, welke magazijn locatie/ stelling items liggen. Fijner voor het onderverdelen van de picklijsten en werkzaamheden, maar ook voor uw overzicht.

3. Flexibele pick zones

Pick zones kunnen nu worden gedefinieerd als bijvoorbeeld binnen, buiten, op de werf, in een specifiek deel van het magazijn, of zelfs op specifieke magazijnlocaties met stellingnummers.  

4. Vereenvoudigd order picken

Het order picken wordt aanzienlijk eenvoudiger en gestroomlijnder met pick zones. Uw magazijnbeheerder kan nu pick zones aanmaken binnen magazijn locatie, waarbij stellingen ingevuld kunnen worden.

5. Klant specifieke splitsing

Omdat klanten het zo prettig werken vinden, hebben we ons platform uitgebreid. Door in het magazijn pick zones aan te maken, is het mogelijk om orders specifieker op te splitsen, bijvoorbeeld toegespitst op een specifieke klant.

Dit is een grote stap vooruit in het optimaliseren van uw magazijnbeheer, waar we trots op zijn. We geloven dat order pick zones u in staat zullen stellen om efficiënter te werken.

Wilt u zelf Centix uitproberen? Vraag uw eigen demo account aan!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u Centix zelf eens uitproberen voor uw organisatie? Vraag dan snel een demo aan! Het is vrijblijvend en gratis!