De GeoTAG

De GeoTAG is een oplaadbare draadloze tracker voor groot materieel zoals containers, aanhangers, voertuigen of aggregaten. De GeoTAG is van alle Centix tags de meest stabiele tag die u kunt inzetten bij alles wat stampt en trilt. De tag registreert zelfs onder deze zware omstandigheden locaties, draaiuren, temperatuur en beweging. Zo kunt u uw materieel nog beter beheren in het slimme dashboard van Centix Online. De GeoTAG is in twee formaten leverbaar: een middelgrote versie en een XL-versie. Wij kunnen u adviseren welke tag voor uw bedrijf het beste is. 

De GeoTAG XL

Beter bereik met extra sterke antennes 

Een groot verschil met de GeoTAG is dat GeoTAG XL door extra sterke GPS en Sigfox antennes ook bereik heeft op plaatsen met zwakke(re) dekking van het netwerk. Als bij u locaties (bekend)
zijn, waar de dekking van het netwerk minder is, dan zijn dit dé aangewezen plekken om de GeoTAG XL in te zetten. De GeoTAG XL is dan robuust, maar nog steeds handzaam. 

Direct overzicht en inzicht met de GeoTAG (XL)

Als Centix gebruiker bent u hier al bekend mee: dankzij het beheer in Centix kunt u uw materieel en gereedschappen goed registreren en inzien. De tags kunt u zien als waardevolle toevoeging, een verlengstuk van uw systeem, waarmee u het vooral uzelf nog gemakkelijker maakt. U krijgt eenmaal per uur status updates door van uw materieel. 

Wilt u weten welk materieel op welke locatie of bij welk project wordt ingezet? Dankzij de GeoTAGS en het overzicht in Centix ziet u het meteen!

GeoTAG

€135,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare draadloze tag en tracker voor groot  (trillend/ stampend) materieel. Tag bijvoorbeeld uw containers, aanhangers, voertuigen en agregraten.  

GeoTAG XL

€179,-


Prijs per stuk (excl. licentiekosten)

Oplaadbare GeoTAG XL. Geschikt voor trillend/ stampend materieel. Communiceert zowel indoor- als outdoor door de extra sterke GPS en Sigfox antennes. 

Meer weten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de Tags.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de toepassingen van Tags met Centix of benieuwd naar de prijzen? Download onze Brochure Centix Tags en plan vandaag nog een demonstratie in en onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via +31 – 348 – 471040.

Heijmans materieel op de werf