Materieelverhuur voor verhuurbedrijven

Materieelverhuur en verkoop is in Centix eenvoudig te organiseren voor verhuurbedrijven. Met Centix heeft iedereen van baliemedewerker, picker tot de klant, in één oogopslag zicht op de voor hun belangrijke informatie.

 

Uw klanten maken vanaf de webshop een verhuur aanvraag. Vanaf de offerte maakt u uw orders aan; van boormachine, aggregaat tot hoogwerkers of complete containers. Pick de orders snel met behulp van onze Centix Logistics app waarin u zelfs kunt keuren. Zo garandeert u de veiligheid van uw klanten. Daarnaast is elektrisch gereedschap uit te lezen met uw eigen meetinstrument. Centix stelt direct een rapport op. Hierin heeft u direct inzicht in wat er gekeurd en gecertificeerd is.

materieel

Beheer gemakkelijk uw verhuurproces

In het verhuurproces zijn registratie, beheer, onderhoud, informatie en service belangrijk aspecten om veilig te kunnen werken en de maximale kwaliteit aan uw klanten te bieden. Het is daarnaast belangrijk om met zo min mogelijk administratieve handelingen het verhuurproces efficiënt te kunnen uitvoeren. Met Centix Online Basis en de verhuurmodules organiseert u eenvoudig het gehele proces!

Materieelbeheer

Gemakkelijk het complete overzicht van waar en bij wie het materieel uitstaat en wat de staat is.

Offerte en orders

Maak gemakkelijk een offerte aanvraag aan en zet deze om tot orders. Na opdracht maakt u de picklist aan voor het magazijn.

Keuren

Eenvoudig en snel het materieel keuren met standaard checklisten. Gemakkelijk uitlezen van meetinstrumenten.

Locatiebeheer

Beheer het materieel per locatie. Eenvoudig verplaatsen tussen magazijn, medewerker, klant of project.

Materieelverhuur

Webshop

Met de webshop kunnen uw klanten eenvoudig materieel bestellen en krijgt u de order binnen. Het picken kan beginnen!

Centix Logistics App

Geen papieren picklijsten meer maar digitale picklijsten. Compleet overzicht van de voorraad en direct de mogelijkheid tot het keuren van materieel.

Partner koppeling

Order gereed en materieel geretourneerd? Factureer de orders gemakkelijk door te koppelen met uw eigen boekhoudpakket. We hebben standaard plug-ins beschikbaar.

Verhuurinformatie

Met behulp van van de QR-code stickers op het materieel is het gemakkelijk de juiste verhuurinformatie op te vragen zoals de handleiding, video instructies of certificaten.

Materieelbeheer in de praktijk

Centix heeft door de jaren heen vele trouwe gebruikers aan zich gebonden in de wereld van de verhuurbedrijven. In deze branche is Centix een bekend begrip. Van groot tot klein materieel, ze zijn allemaal tevreden over de software van Centix.

 

Centix biedt een Webshop waardoor uw klanten gemakkelijk materieel kunnen bestellen. De meeste klanten registreren en beheren met Centix al hun materieel. Maken offertes en orders aan en picken deze vervolgens via de Centix Logistics app. Na aflevering hebben zij een overzicht van hun materieel. Het retourneren van de uitstaande order kan simpel met één druk op de knop.

Het keuren van het materieel en gereedschap met de Centix Mobile app wordt veel gebruikt. Het gehele logistieke proces van klantorder, afhandeling tot zelfs facturering wordt met Centix Web en de Centix Logistics App ondersteund. Eventueel gekoppeld aan uw financiële boekhoudpakket.

 

Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Voor elke branche en elke organisatie gemakkelijk toe te passen! Van aansturing van uw servicemonteurs, het aan maken van orders, het picken of keuren van materieel tot het factureren van de order.

Uw gehele verhuurprocessen beheert u met Centix

Met Centix verloopt het hele proces van offerte aanvraag, order, aflevering tot retour zonder problemen! Onze software biedt complete ondersteuning voor het hele proces.

Sterk in beheer, onderhoud en service

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote onderneming.

Apps

Met Centix Logistics picken uw medewerkers snel de juiste orders voor de klant! Keur uw materieel met behulp van de Centix Mobile app. Zo heeft iedereen altijd zijn informatie tot beschikking.

Keuren

Met de uitgebreide modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot materieel simpel te doen.

Slim

Met kant-en-klare inrichtingen voor verhuurbedrijven kunt u per direct van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft af te stemmen.