Materieelverhuur

Of u nu uw gehele verhuurproces met Centix wil organiseren of een gedeelte zoals het onderhoud, inspecties en keuringen; Centix biedt een breed scala aan gespecialiseerde oplossingen en koppelt met tal van financiële en branche software oplossingen.

Omdat de processen in Centix per gebruikersrol tot in detail in te regelen zijn, is Centix zeer geliefd om een catalogus te bouwen waarbij technische gegevens en documentatie overzichtelijk aan de gebruiker getoond wordt. Door het gebruik van moderne apps is het voor alle betrokkenen mogelijk om snel en efficiënt te werken. Zo regelt u met de Logistics App de order picking, balie uitgifte en het verwerken van retouren. Met de Centix Mobile App voert u onderhoud en inspecties uit.

Vorige slide
Volgende slide

Met behulp van QR-code stickers identificeert de klant gemakkelijk het gehuurde materieel- of gereedschap en vraagt direct certificaten of handleidingen op. Een serviceverzoek of storingsmelding dient uw klant eveneens eenvoudig in door de QR-code te scannen.

Beheer gemakkelijk uw verhuurproces

In het verhuurproces zijn registratie, beheer, onderhoud, informatie en service belangrijk aspecten om veilig te kunnen werken en de maximale kwaliteit aan uw klanten te bieden. Het is daarnaast belangrijk om met zo min mogelijk administratieve handelingen het verhuurproces efficiënt te kunnen uitvoeren. Met Centix Online Basis en de verhuurmodules organiseert u eenvoudig het gehele proces!

Gemakkelijk het complete overzicht waar het verhuurde materieel of gereedschap is gelokaliseerd. Eventueel mbv. geotags.

Maak gemakkelijk een offerte aanvraag aan en zet deze om tot orders. Na opdracht maakt u de picklist aan voor het magazijn.

Eenvoudig en snel het materieel keuren met standaard checklisten. Gemakkelijk uitlezen van meetinstrumenten.

Met behulp van de QR-code stickers op het materieel dienen uw klanten eenvoudig een servicemelding in. 

Materieelverhuur

Met de webshop kunnen uw klanten eenvoudig materieel bestellen en krijgt u de order binnen. Het picken kan beginnen!

Geen papieren picklijsten meer maar digitale picklijsten. Compleet overzicht van de voorraad en direct de mogelijkheid tot het keuren van materieel.

Order gereed en materieel geretourneerd? Factureer de orders gemakkelijk door te koppelen met uw eigen boekhoudpakket. We hebben standaard plug-ins beschikbaar.

Met behulp van de QR-code stickers op het materieel is het gemakkelijk de juiste verhuurinformatie op te vragen zoals de handleiding, video instructies of certificaten.

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen​

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten? Graag neem ik u mee door de mogelijkheden die Centix u te bieden heeft in een productdemonstratie. Afhankelijk van uw wensen, praat ik u in een half uur tot anderhalf uur bij zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze complete oplossing voor uw verhuurprocessen!

 

Vorige slide
Volgende slide

Materieelverhuur in de praktijk

Centix ondersteund de afgelopen jaren zowel verhuurbedrijven welke alle processen met Centix organiseren als verhuurbedrijven waar bepaalde gedeeltes met Centix georganiseerd wordt. Bij sommige klanten is het verhuur een nieuwe activiteit zoals bij technische groothandels en starten we vaak ‘full service’ maar in veel andere gevallen wordt Centix gefaseerd ingevoerd en wordt in verloop van tijd het aantal processen wat met Centix uitgevoerd wordt steeds verder uitgebreid.

“Maximaliseer de inzet, verbeter de voorraadpositie en verhoog de prestaties van uw verhuurvloot met Centix.”

Met de uitgebreide mogelijkheden van Centix kunt u nu zelfs de vlootbewegingen tot in detail managen. Door gebruik te maken van I.O.T. oplossingen zoals geotags maar ook slim gebruik te maken van data van de brandstofleverancier kunnen prestaties worden geanalyseerd en onderhoud worden voorspelt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we zullen u enthousiast onze Centix software demonstreren. We horen graag waar uw uitdagingen liggen en zullen proactief met u meedenken!

Centix Online Basis

€119,50 per maand

Onze instapconfiguratie met uitgebreide mogelijkheden en onbeperkte opslag.

Sterk in beheer, onderhoud en service

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote verhuurorganisatie.

Apps

Met Centix Logistics picken uw medewerkers snel de juiste orders voor de klant! Keur uw materieel met behulp van de Centix Mobile app. Zo heeft iedereen altijd zijn informatie tot beschikking.

Keuren

Met de uitgebreide modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot materieel simpel te doen.

Slim

Met kant-en-klare inrichtingen voor verhuurbedrijven kunt u per direct van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft af te stemmen.