Materieelverhuur voor verhuurbedrijven

Materieelverhuur en verkoop is in Centix simpel te regelen voor verhuurbedrijven. Keur uw kleinste gereedschap tot installaties. Met Centix heeft al het personeel van planning tot picker, in één oogopslag zicht op de voor hun belangrijke informatie.

 

Maak uw orders aan van boormachine, aggregaat tot complete containers. Pick de orders snel met behulp van onze Centix Logistics app. Keur uw materieel met de Centix Mobile app. Zodat de veiligheid van uw klanten gewaarborgd blijft. Daarnaast is elektrisch gereedschap uit te lezen met uw eigen meetinstrument. Centix stelt direct een rapport op. Hierin heeft u direct inzicht in wat er gekeurd en gecertificeerd is.

 

Centix is dus geschikt voor alle medewerkers van uitvoering tot directie. Allen hebben in één oogopslag het overzicht. Maak kennis met onze software en vele modules.

materieelverhuur voor verhuurbedrijven
materieelverhuur voor verhuurbedrijven

Materieelverhuur beheren van magazijn tot klant!

Met Centix verloopt het hele proces van klantorder, aflevering tot retour zonder problemen! Onze software biedt complete ondersteuning voor het hele proces.

Materieelverhuur

Materieelverhuur in de praktijk

Centix heeft door de jaren heen vele trouwe gebruikers aan zich gebonden in de wereld van de verhuurbedrijven. In deze branche is Centix een bekend begrip. Van groot tot klein, ze zijn allemaal tevreden over de software van Centix.

 

De meeste klanten registreren en beheren met Centix al hun materieel. Maken orders aan en picken deze via de Centix Work Order app. Na aflevering hebben zij een overzicht van hun materieel. Het retourneren van de uitstaande order kan simpel met één druk op de knop.

 

Het keuren van het materieel en gereedschap in de Centix Mobile app wordt veel gebruikt. De gehele logistieke keten van klantorder, afhandeling tot zelfs facturering wordt met Centix ondersteund. Eventueel met een partner koppeling.

 

Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Voor elke branche en elke organisatie gemakkelijk toe te passen! Van aansturing van servicemonteurs, het aan maken van orders, het factureren tot het keuren van gereedschap.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Centix? Plan een demonstratie in met één van onze specialisten, dit kost maar een half uur van uw tijd!

Sterk in beheer, onderhoud en service

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote onderneming.

Apps

Met Centix Logistics picken uw medewerkers snel de juiste orders voor de klant! Keur uw materieel met behulp van de Centix Mobile app. Zo heeft iedereen altijd zijn informatie tot beschikking.

Keuren

Met de uitgebreide modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot materieel simpel te doen.

Slim

Met kant-en-klare inrichtingen voor verhuurbedrijven kunt u per direct van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft af te stemmen.