Onderhoudsbeheer voor technische groothandels

Centix onderhoudsbeheer is geschikt voor technische groothandels. Door verkopen te registreren in Centix blijft het plannen van onderhoud overzichtelijk. Hierdoor worden verkopen omgezet tot onderhoud en keuringen bij klanten. In Centix kunt u gereedschappen en machines ‘oproepen’ voor keuring of onderhoud. Dit leidt tot effectief plannen van uw organisatie en tevreden klanten.

 

Van storing tot een blije klant. Van reparaties tot offertes. Met Centix richt u uw servicecentrum zoals de werkplaats en buitendienst optimaal in. Met de workflow module heeft u het overzicht in één oogopslag. Hiermee kunt u alle communicatie, logistieke bewegingen, uren en het verbruik van materiaal vastleggen.

 

Heeft u meerdere vestigingen met specifieke kennis en kunde? In Centix kunt u zonder moeite meerdere teams maken. Hierbij kan bijvoorbeeld een tuinmachine altijd naar een bepaald servicecentrum worden gestuurd.

Onderhoudsbeheer
Onderhoudsbeheer

Onderhoudsbeheer van a tot z

Centix is een garantie voor succes voor uw service organisatie. Al onze klanten zien hun omzet, efficiëntie en aantal tevreden klanten stijgen.

Onderhoudsbeheer

Onderhoudsbeheer in de praktijk

Onze klanten maken veel gebruik van onze software. Kleine en grote bedrijven in deze branche zijn tevreden met werken in Centix. Het wordt vaak gebruikt voor het ‘after sales ’ traject. Hierbij wordt Centix ingezet voor het servicecentrum. Verkochte installaties en gereedschappen worden geregistreerd. Met QR-code stickers op verkochte producten kunnen gebruikers eenvoudig storingen melden. De buitendienst en de werkplaats hebben altijd toegang tot de benodigde informatie. 

 

Met de modules van Centix is onze software uit te breiden tot een compleet pakket. Van het maken van een werkbon voor een storing tot afhandeling door uw servicemonteur in een van onze apps. Monteurs registreren hun uren en het verbruikt van materiaal. Vervolgens gaan zij op naar de volgende klus!

 

Heeft u vragen de mogelijkheden van Centix? Neem dan contact met ons op.

Van service, werkplaats tot op klantlocatie

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar voor kleine tot grote bedrijven.

Apps

Met de Centix Mobile App beschikt iedereen over de juiste informatie. Met de Centix Work Order App beheert u het hele service proces van uw klanten.

Onderhoud & service

Met de vele modules is onderhoud en service eenvoudig in te plannen. Plan de werkbon in, beheers uw workflows en met de Work Order App kunnen de servicemonteurs deze gemakkelijk afhandelen.

Slim

Met een kant-en-klare indeling voor technische groothandels kunt u snel van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een indeling die u zelf alleen hoeft af te stemmen.