Overige branches

Onze software is breed inzetbaar waardoor u Centix in bijna elke branche wel tegenkomt. Al deze bedrijven in verschillende branches hebben één ding gemeen: er moet technische middelen beheert worden zoals elektrische (arbeids-) middelen, gebouw gebonden installaties of intern mobilisatie materieel. Van offshore bedrijven tot evenementenbranche of facilitair dienstverlenende bedrijven. 

Voor elk vraagstuk in deze uiteenlopende branches biedt Centix de oplossing. Beheersoftware om per locatie uw objecten bij te houden of keursoftware om onderhoud en inspecties uit te voeren. 

Maar ook documentenbeheer om gestructureerd uw documenten zoals certificaten, rapportages en andere gegevens altijd op te vragen. Tevens biedt Centix met de workflowmanagement de mogelijkheid om storingsmeldingen of serviceverzoeken in te dienen waardoor uw technische dienst geautomatiseerd tickets binnenkrijgt.

In deze branches wordt Centix ook gebruikt!

Naast de diverse specialistische branches wordt Centix ook gebruikt bij vele andere branches. Bekijk per branche of bedrijf hoe zij Centix gebruiken voor het beheren van hun technische middelen en processen. 

Technische dienst

Technische dienst

De technische dienst is bij veel bedrijven een spin in het web. Van het verhelpen van een storing, reparaties en onderhoud uitvoeren tot keuringen en inspecties. Centix biedt de mogelijkheid om al deze werkzaamheden te ondersteunen. Van het melden van een storing aan een machine of installatie, afhandelen en rapporteren tot het uitvoeren van keuringen en inspecties.

Offshore branche in Centix

Offshore bedrijven

Technische dienstverleners of offshore bedrijven zetten Centix veelal in voor het uitvoeren van onderhoud en inspecties voor arbeidsmiddelen en installaties. De Centix Mobile App werkt zowel online- als offline waardoor er op deze locaties gewoon doorgewerkt wordt. Voer standaard checklisten uit waarna rapportages automatisch worden aangemaakt.

Magazijn AGV

Land- en tuinbouw

Van kassenbouw, technische groothandels van landbouwmachines tot voedselverwerkingsbedrijven wordt Centix gebruikt. Voor het beheren en registreren van inpandig onderhoud en overige facilitaire doeleinden. Daarnaast het uitvoeren van keuringen aan (intern) mobiliteitsmaterieel of gereedschap met de Centix checklisten en de Mobile App.  

Evenementenhal

Evenementenbranche

Bij het organiseren van een beurs, evenement of festival komt bij de opbouw en afbouw meer kijken dan men denkt. Centix wordt veelal ingezet voor middelenbeheer van kabels en haspels, licht- en geluid tot heftrucks en aggregaten. Maar ook voor inpandig onderhoud en technische dienst van evenementenhallen en beursgebouwen. 

Deze organisaties maken al gebruik van Centix

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen​

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten? Graag neem ik u mee door de mogelijkheden die Centix u te bieden heeft in een productdemonstratie. Afhankelijk van uw wensen, praat ik u in een half uur tot anderhalf uur bij zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze complete beheeroplossing voor uw branche!

 

Mogelijkheden in Centix voor uw organisatie

Onder technisch asset management met Centix vallen tal van functionaliteiten welke in diverse branches anders worden ingezet. Van het beheren van aanwezige installaties en machines, tot los handgereedschap, arbeidsmiddelen of rijdend materieel. Voer onderhoud en keuringen uit en koppel eventueel met uw huidige branche- of boekhoudpakket. Centix is door aanvullende modules op maat in te zetten voor elk type organisatie.

Gemakkelijk het complete overzicht van wie of waar het gereedschap of de installaties zijn gelokaliseerd. Eventueel mbv. geotags.

Maak eenvoudig uw eigen checklisten of gebruik de standaard checklisten van Centix. Snel en simpel afvinken met de Mobile App.

Plan periodiek onderhoud en registreer alle uitgevoerde werkzaamheden met de Centix. standaard checklisten en looplijsten.

Met behulp van de QR-code stickers op een installatie of in een ruimte dient de gebruiker gemakkelijk een storingsmelding in.

Materieel- en objectbeheer

Door het uitgebreide rechtenmodel wordt Centix zowel binnen de intern organisatie als door externe dienstverleners gebruikt. 

Altijd en overal onderhoud en inspectie checklisten uitvoeren met de Centix Mobile App. Zowel Online- als offline werken en beschikbaar voor IOS en Android.

Eigen branche specifieke software? Centix heeft standaard partner plug-ins. Maar ook een Centix open API waarmee u koppelt met bijvoorbeeld PowerBI.

Documentenbeheer

Met behulp van de QR-code stickers op het object is het gemakkelijk de juiste documentatie op te vragen zoals een handleiding, video instructies of certificaten.

Eenvoudig inzicht op welke locatie zoals een ruimte, hal of medewerker een object is gelokaliseerd. Snel en makkelijk verplaatsen van- of naar een andere locatie.

Excel imports/ exports

Importeer gemakkelijk Excel sheets om alles te registreren in Centix of importeer externe rapportages zodat iedereen alles in één portaal inzichtelijk heeft.

Centix ondersteund vele PAT-testers. Na het uitlezen van het meetinstrument in Centix wordt er direct een rapport met meetwaarden opgesteld. 

Centix Online Basis

€119,50 per maand

Onze instapconfiguratie met uitgebreide mogelijkheden en onbeperkte opslag.