Gereedschapbeheer met Centix

Gereedschapbeheer is een specialisatie van Centix voor elektro- en installatiebedrijven. Met onze software raakt gereedschap niet verloren. Met de Centix Mobile App leent uw personeel direct gereedschap uit. Onze apps zijn simpel in gebruik en geschikt voor de hele organisatie. Maak kennis met onze software en modules.

 

Bovendien is Centix ook te gebruiken voor het beheren van installaties van klanten. Dit gaat gemakkelijk met onze gratis te downloaden Werkbon App. Hiermee hebben monteurs direct overzicht over de contracten, meldingen en het planbord.

Gereedschap beheer software

In deze branche wordt onze software gebruikt om installaties van klanten uit vele vakgebieden te keuren. Denk hierbij aan het keuren van elektriciteit, vloeistofdichte vloeren of civiele keuringen.

Beheer van gereedschap tot een efficiënte service afdeling

Het registreren en verplaatsen van gereedschap op locatie, medewerker, voertuig op project is gemakkelijk met Centix te beheren. Voor de service organisatie wordt Centix veelal gebruikt om werkzaamheden van de buitendienst monteur te organiseren. Met behulp van werkbonnen worden de monteurs aangestuurd en kunnen zij uren, materialen en overige informatie registreren.   

Gereedschap- en locatiebeheer

De gereedschapsbeheerder heeft een compleet overzicht van waar het materiaal uitstaat en wat de status is. Er kan eenvoudig gereedschap verplaatst worden tussen magazijn, medewerker, voertuig of projecten. Met de Centix Mobile app werkt u altijd en overal, en kunt u zelfs keuringen uitvoeren.

Serviceorganisatie

De werkbon staat centraal in de serviceorganisatie. Het planbord geeft overzicht van de ingeplande werkbonnen, waarna de monteur met de Centix Work Order App op pad gaat. Met de app kunnen werkbonnen worden afgehandeld, materiaal en uren worden toegevoegd en inspecties worden uitgevoerd.

Servicemelding

Met behulp van van de QR-code stickers op installaties kunnen deze gemakkelijk geïdentificeerd worden. Maar ook kunnen uw klanten eenvoudig een storing indienen met de Centix Mobile App. Hiervan wordt een werkbon aangemaakt waarna de monteur op pad kan!

Gereedschapbeheer in de praktijk

Centix heeft veel klanten in de elektro- en installatietechniek. Al deze bedrijven zijn tevreden over onze software. De meeste klanten registreren en beheren met Centix hun materieel. Daarnaast voldoet de software om de keuringsregistratie van gereedschap uit te voeren. Ook voorziet Centix in het vastleggen van gereedschap op locatie. Hierbij valt te denken aan een magazijn, bus of project. 

 

Centix is makkelijk te koppelen aan meetinstrumenten. Hierdoor kan er direct worden ingelezen en resultaten van de meting worden verwerkt. Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat zodat het voor elke branche toepasbaar is! 

Het factureren van projecten, het keuren en verhuren van gereedschap of het aansturen van monteurs wordt kinderspel. Plan gauw een demo in met één van onze experts.

Maak van uw monteur geen administrateur

In uw serviceproces staat de monteur voorop! Het is het belangrijk om met zo min mogelijk administratieve handelingen het werk efficiënt te kunnen uitvoeren. Maar tegenwoordig verwachten klanten ook dat er uitgebreid wordt gerapporteerd welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en waarom. Dit lijkt tegenstrijdig, maar met Centix kan het! 

Centix Work Order App

Met de Centix Work Order app beheert u de gehele flow van plannen tot afhandelen met behulp van de werkbonnen. De monteur of inspecteur heeft met behulp van deze app een complete tool om zijn werk te organiseren en uren en materiaalgebruik te noteren. 

Gereedschapbeheer van installatiebedrijf tot serviceorganisatie.

Dagelijks werken gereedschapbeheerders, monteurs en inspecteurs met de gereedschapbeheer software van Centix. Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor uw organisatie.

Sterk in onderhoud, keuringen en logistiek

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar voor kleine tot grote spelers op de markt.

Apps

Met de Centix Werkbon App hebben monteurs altijd de juiste informatie. De app is simpel te gebruiken voor meerdere functies.

Keuren

Onze software komt standaard met vele onderhoud- en inspectieplannen. Dit maakt onderhouden en keuren van alle soorten gereedschap gemakkelijk. Onze app is geschikt voor online en offline gebruik.

Slim

Door gebruik van QR-code stickers kunnen uw klanten servicemeldingen indienen. Maar ook met IOT oplossingen zoals sensoring ondersteunt Centix u bij het beheren van uw services.