Gereedschapbeheer

Gereedschapbeheer is een specialisatie van Centix voor installatiebedrijven. Met onze software raakt gereedschap niet verloren. Met de Centix Mobile App leent uw personeel direct gereedschap uit. Onze apps zijn simpel in gebruik en geschikt voor de hele organisatie. Maak kennis met onze software en modules.

 

Bovendien is Centix ook te gebruiken voor het beheren van installaties van klanten. Dit gaat gemakkelijk met onze gratis te downloaden Werkbon App. Hiermee hebben monteurs direct overzicht over de contracten, meldingen en het planbord.

 

In deze branche wordt onze software gebruikt om installaties van klanten uit vele vakgebieden te keuren. Denk hierbij aan het keuren van elektriciteit, vloeistofdichte vloeren of civiele keuringen.

Gereedschap beheer software
Gereedschapbeheer

Gereedschapbeheer simpel en snel

Elke dag werken gereedschap beheerders, monteurs en inspecteurs met Centix. In onze database staan meer dan 4 miljoen objecten!

Gereedschapbeheer

Gereedschapbeheer in de praktijk

Centix heeft veel klanten in de elektro- en installatietechniek. Al deze bedrijven zijn tevreden over onze software. De meeste klanten registreren en beheren met Centix hun materieel. Daarnaast voldoet de software om de keuringsregistratie van gereedschap uit te voeren. Daarnaast voorziet Centix ook in het vastleggen van gereedschap op locatie. Hierbij valt te denken aan een magazijn, bus of project. 

 

Centix is makkelijk te koppelen aan meetinstrumenten. Hierdoor kan er direct worden ingelezen en resultaten van de meting worden verwerkt. Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Die voor elke branche toepasbaar is! Het factureren van projecten, het keuren en verhuren van gereedschap of het aansturen van monteurs wordt kinderspel. Plan gauw een demo in met één van onze experts.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Onze specialisten vertellen u graag wat Centix voor uw organisatie kan betekenen!

Sterk in onderhoud, keuringen en logistiek

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar voor kleine tot grote spelers op de markt.

Apps

Met de Centix Werkbon App hebben monteurs altijd de juiste informatie. De app is simpel te gebruiken voor meerdere functies.

Keuren

Onze software komt standaard met vele onderhoud- en inspectieplannen. Dit maakt onderhouden en keuren van alle soorten gereedschap gemakkelijk. Onze app is geschikt voor online en offline gebruik.

Slim

Met kant-en-klare inrichtingen voor de installatie branche kunt u snel van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft af te stemmen.