Gereedschap keuren voor inspectie- en keuringsbedrijven

Centix is zeer geschikt voor het keuren van gereedschap voor inspectie- en keuringsbedrijven. Alle betrokkenen, van planning tot inspecteur, in een oogopslag zicht op de voor hun belangrijke informatie.

 

Plan uw keurmeester in met de werkbonnen, stuur deze op pad met de Centix Apps en vergroot de fysieke veiligheid bij al uw klanten! 

 

Centix is sterk in het ondersteunen van inspecties op materieel, gereedschap en zelfs gehele installaties. Het keuren van elektrisch gereedschap is door onze samenwerking met diverse fabrikanten zeer eenvoudig.

Gereedschap keuren voor inspectie- en keuringsbedrijven
Gereedschap keuren voor inspectie- en keuringsbedrijven

Gereedschap keuren simpel en snel met centix

Met een kant-en-klare indeling voor het keuren van gereedschap kan uw bedrijf direct aan de slag. Centix heeft op basis van 25 jaar een indeling die u alleen hoeft af te stemmen.

Materieel- en objectbeheer

Gereedschap keuren in de praktijk

Centix heeft door de jaren heen vele trouwe gebruikers aan zich gebonden in de wereld van de inspectie- en keuringsbedrijven. In deze branche is Centix een bekend begrip. Van groot tot klein ze zijn allemaal tevreden over de software van Centix.

 

De meeste gebruikers registreren en beheren met Centix het materieel en de keuringsregistratie van gereedschappen van hun klanten. Uw inspecteurs kunnen de servicemelding behandelen via de Centix Werkbon app en Centix Mobile app! Zowel offline als online heeft u altijd en overal de beschikking tot alle benodigde informatie.

 

Veel bedrijven gebruiken Centix voor het inplannen van hun inspecteurs en maken werkbonnen met het planbord. Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Van aansturing van servicemonteurs, aanmaken orders of facturatie tot het keuren van de gereedschap.

Sterk in onderhoud, keuringen en service

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote bedrijven.

Apps

Met de Centix Mobile en Centix Werkbon app is de juiste info altijd op locatie. Van het aanmaken van een werkbon tot het afhandelen van servicemelding.

Keuren

Met vele modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot gereedschap simpel te doen.

Slim

Met een kant-en-klare indeling voor inspectie- en keuringsbedrijven kunt u gelijk aan de slag. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft af te stemmen.