Gereedschap keuren voor inspectie- en keuringsbedrijven

Centix is zeer geschikt voor het keuren van gereedschap, materieel, machines en installaties voor inspectie- en keuringsbedrijven. Alle betrokkenen van planning tot inspecteur hebben in een oogopslag zicht op de voor hun belangrijke informatie.

 

Plan uw keurmeester in met de werkbonnen, stuur deze op pad met de Centix Apps en vergroot de fysieke veiligheid bij al uw klanten!

 

Centix is sterk elektrotechnische inspecties op materieel, gereedschap en zelfs gehele installaties. Door onze fijne samenwerking met diverse fabrikanten is de werking zeer eenvoudig.

NEN 3140 gemakkelijk keuren met Centix

Maak van uw inspecteur geen administrateur

In uw serviceproces staat uw klant voorop! U wilt dat uw klant zo min mogelijk omkijken heeft naar de staat van zijn objecten. Maar ook voor uw inspecteurs is het van belang om met zo min mogelijk administratieve handelingen het werk efficiënt te kunnen uitvoeren. Veel gebruikte functionaliteiten door onderhoud- en inspectiebedrijven worden hieronder toegelicht. 

Mobile apps

Altijd en overal kunnen keuren met de Centix Mobile en Centix Werkbon App. Zowel online als offline beschikbaar en beschikbaar voor IOS en Android.

Standaard checklisten

In Centix hebben we voor de meest voorkomende keuringen standaard onderhoud- en inspectieplannen. Snel en simpel afvinken van de inspectie met Centix Mobile.

Uitlezen apparatentesters

Voer eenvoudig NEN 3140 keuringen uit. Na het uitlezen van het meetinstrument stelt Centix direct een rapport met metingen op. 

Keurcertificaten

Inspectie/revisie, opbouw historie, foto’s, bijlagen. Naast standaard certificaten zijn maatwerk certificaten ook mogelijk.

Klantportaal

Bent u het ook zat om lijstjes en documenten te mailen naar klanten? Geef ze toegang tot hun eigen deel van uw omgeving en heb er zelf geen omkijken meer naar.

Planning

Verhoog uw productiviteit door real-time inzicht in de inzetplanning en projectplanning gekoppeld aan de inspecteurs in het veld. 

Werkbonnen

Zet de aangenomen werkzaamheden om in werkbonnen voor uw inspecteurs. Alle informatie op één centraal punt.

Urenregistratie

De apps denken met uw inspecteur mee om snel en eenvoudig directe en indirecte uren op basis van start/stop tijden te registreren. 

Keuren in de praktijk

Keur zowel visueel als NEN 3140. Snel en eenvoudig met de keursoftware van Centix. Centix kent de best practice aanpak om simpel en conform de wet- en regelgeving zowel de visuele- als elektrische keuring te doorlopen.

Identificeer de te keuren objecten of maak nieuwe objecten aan met QR-code stickers. Scan deze gemakkelijk met de Centix Mobile App en voer het visuele deel van de keuring uit. Vervolgens voert u de elektrische meting uit met uw apparatentester. Op het eind van de dag synchroniseert u de Centix Mobile App en leest u uw apparatentester uit.

Beheren van assets

Materieel- en objectbeheer

Onderhoud en inspecties

Gereedschapbeheer

Locatiebeheer

location

Centix Apps voor inspectie- en keuringsbedrijven

Centix Mobile

Met Centix Mobile kun je assets zoals  gereedschap, materieel, machines en installaties onderhouden, door bijvoorbeeld onderhoud en inspecties uit te voeren. Ook is mogelijk om de assets te verplaatsingen en historie op te vragen. Het is de App die door uw gehele organisatie en uw klanten gebruikt kan worden. 

Centix Work Order

Met de Centix Work Order app beheert u de gehele flow van plannen tot afhandelen met behulp van de werkbonnen. De monteur of inspecteur heeft met behulp van deze app een complete tool om zijn werk te organiseren en uren en materiaalgebruik te noteren. 

 

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Krijg een demonstratie van onze software en zie wat Centix Online kan betekenen voor uw organisatie.

Sterk in onderhoud, keuringen en service

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote bedrijven.

Apps

Met de Centix Mobile en Centix Werkbon app is de juiste info altijd op locatie. Van het aanmaken van een werkbon tot het afhandelen van servicemelding.

Keuren

Met vele modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot gereedschap simpel te doen.

Slim

Met een kant-en-klare indeling voor inspectie- en keuringsbedrijven kunt u gelijk aan de slag. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft af te stemmen.