Materieelbeheer voor bouwbedrijven

Materieelbeheer is onze specialiteit voor bouwbedrijven. Voor het verplaatsen en doorlenen van materieel met de Centix Mobile App tot een compleet overzicht van materieel per project voor de uitvoerder. Uw transport organiseren van en naar de bouwplaats of huurkosten doorberekenen aan projecten. Maar ook een webshop om kleding, materieel of gereedschap te bestellen behoort tot de mogelijkheden met Centix.

We bieden mogelijkheden voor het beheren van materieel en gereedschap, gedetailleerde onderhouds- en inspectieplannen tot het doorberekenen van een project. Zelfs met een koppeling van uw eigenboekhoud- of branchepakket.

Vorige slide
Volgende slide

Centix wordt gebruikt van materieelbeheerder, werkvoorbereider, uitvoerder tot de medewerker op de bouwplaats. Allen hebben in één oogopslag het overzicht. Maak kennis met onze software en modules.

Beheer gemakkelijk al uw materieel

In materieelbeheer zijn registratie, beheer en onderhoud belangrijk aspecten om veilig te kunnen werken op de bouwplaats. Het is daarom belangrijk om met zo min mogelijk administratieve handelingen het werk efficiënt te kunnen uitvoeren. Centix kan het! 

Registratie

Registreer gemakkelijk uw materieel met de Mobile App en de QR-code stickers. Definieer alle product eigenschappen en details.

Compleet overzicht op de bouwplaats voor bijvoorbeeld de uitvoerder over het aanwezige materieel op het project en de staat.

Gedetailleerde onderhouds- en inspectieplannen voor al uw materieel en gereedschap met standaard certificaten.

Verplaats of leen eenvoudig het materieel door naar het nieuwe project, tussen magazijn, werf, medewerker of bedrijfswagen.

Extra materieel, gereedschap of kleding nodig? Via de webshop kan iedereen dit gemakkelijk en snel bestellen.

Altijd en overal materieel keuren en verplaatsen met de Centix Mobile App. Maar ook ondersteuning voor voorraadbeheer, orders en retouren met Centix Logistics app.

Excel imports/ exports

Importeer gemakkelijk Excel sheets om uw materieel vast te leggen in Centix. Maar ook exporteren naar Excel of PDF is mogelijk.

Verhuurkosten

Voor het doorberekenen van huurkosten aan het project. Factureer door met uw eigen boekhoudpakket te koppelen 

Eigen branche specifieke software? Centix heeft standaard partner plugins. Maar ook een Centix open API waarmee u koppelt met bijvoorbeeld PowerBI.

Informatie opvragen

Op de bouwplaats zijn handleidingen, keuringscertificaten van materieel of gereedschap snel op te vragen door het scannen van de QR-code sticker.

Maak zelf een order aan of krijg ze automatisch vanuit de webshop, pick de order met de Logistics App en retourneer het materieel na afloop van het project. 

Vorige slide
Volgende slide

Materieelbeheer in de praktijk

Centix is 1997 gestart met software voor materieelbeheer voor de bouwbranche. Honderden bouw-klanten werken soms al wel tot vijfentwintig jaar met Centix. 

 

Natuurlijk is er in de tijd veel veranderd en is Centix uitgegroeid naar een complete oplossing met mobiele apps waarmee de materieeldienst, uitvoerders, projectleiders en werklieden altijd en overal toegang tot hun materieel hebben. Alle taken zoals het  bestellen van materieel voor een project, retouraanvragen, keuren, regelen van transporten zijn moeiteloos en snel te regelen en organiseren met Centix!

 

Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Met onder meer het verhuren van gereedschappen en het aansturen van servicemonteurs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Centix? Plan een demonstratie in met één van onze specialisten, dit kost maar een half uur van uw tijd!

Ontdek wat Centix voor uw organisatie kan betekenen

Met kant-en-klare inrichtingen voor bouwbedrijven kunt u snel van start. Centix heeft op basis van ervaring een inrichting die we alleen samen hoeven te finetunen. Probeer onze software nu 30 dagen gratis en ervaar zelf het gemak van Centix Online.

Centix Online Basis

€119,50 per maand

Onze instapconfiguratie met uitgebreide mogelijkheden en onbeperkte opslag.

Sterk in beheer, onderhoud en keuringen

Flexibel

Specifiek voor de bouwbedrijven. Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote onderneming.

Apps

Met de Centix Mobile en Logistics App heeft iedereen de juiste informatie op de bouwplaats of op de werf. Het bestellen en retourneren van materieel is afgestemd op het bouwproces.

Keuren

Met de uitgebreide modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot materieel simpel te doen.

Slim

Met kant-en-klare inrichtingen voor bouwbedrijven kunt u per direct van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die we alleen samen hoeven te finetunen.