Materieelbeheer #1 voor bouw en GWW

Materieelbeheer is onze specialiteit voor bouw- en GWW-bedrijven. Materieel is voor veel ERP-oplossingen een bijzaak, bij Centix staat dit centraal in de organisatie. Het Centix Online standaardpakket heeft veel mogelijkheden en beschikt over kant en klare inrichtingen voor deze sectoren.

 

Hierbij valt te denken aan het keuren van gereedschap tot het doorberekenen van een project. Centix is geschikt voor alle betrokken medewerkers van uitvoering tot directie. Allen hebben in één oogopslag het overzicht. Maak kennis met onze software en modules.

materieelbeheer voor bouw- en gww bedrijven
Materieelbeheer

materieelbeheer specialist al meer dan 25 jaar

Met kant-en-klare inrichtingen voor bouw- en GWW bedrijven in de civiele techniek kunt u snel van start. Centix heeft op basis van ervaring een inrichting die u alleen hoeft te finetunen.

location

Materieelbeheer in de praktijk

Centix heeft door de jaren heen vele trouwe gebruikers aan zich gebonden. In de bouwwereld zit een zeer groot deel van onze klanten. Honderden bouwbedrijven werken met veel plezier met Centix. Met de mobiele apps heeft u altijd en overal toegang tot al uw materieel! De meeste gebruikers beheren, keuren en registreren hun materieel. 

 

Daarbij ondersteunt Centix ook keuringsregistratie van gereedschappen en is de locatie van het materieel vast te leggen. Centix heeft simpele koppelingen met meetinstrumenten. Zo kunnen meetresultaten direct worden ingelezen en verwerkt.

 

Centix Online is uit te breiden met modules tot een pakket op maat. Met onder meer het verhuren van gereedschappen en het aansturen van servicemonteurs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Centix? Plan een demonstratie in met één van onze specialisten, dit kost maar een half uur van uw tijd!

Sterk in onderhoud, keuringen en logistiek

Flexibel

Door de vele modules is Centix op maat in te richten en bruikbaar van kleine tot grote onderneming.

Apps

Met de Centix Mobile en Logistics App heeft iedereen de juiste informatie op het bouwterrein en op de werf. Het picken en retourneren van materieel is afgestemd op het bouwproces.

Keuren

Met de uitgebreide modules in onderhoud- en inspectieplannen is het onderhouden en keuren van klein gereedschap tot groot materieel simpel te doen.

Slim

Met kant-en-klare inrichtingen voor bouw- en GWW bedrijven kunt u per direct van start. Centix heeft op basis van 25 jaar ervaring een inrichting die u alleen hoeft te finetunen.